1397/03/12 مدیر امور دانشجویی واحد اردبیل: نقل و انتقالات دانشجويي از 20 خرداد آغاز مي شود
    مدیر امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از شروع نقل و انتقالات دانشجويي در تاريخ 20 خرداد ماه خبر داد.

اكبر قاسمي در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « بخشنامه نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول 98-97 از سوي  معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه ابلاغ شده و بر اساس آن، ثبت درخواست های نقل و انتقالات دانشجویی از تاریخ 20 خرداد لغایت 15 تيرماه از طریق سامانه منادا به آدرس اینترنتی www.monada.iau.ir انجام می شود.»

وي  بیان كرد: « ثبت درخواست صرفا از طریق سامانه منادا امکان پذیر بوده و واحدهای دانشگاهی مبدا و مقصد بایستی حداکثر ظرف مدت 72 ساعت پس از دریافت درخواست دانشجو از طریق سامانه، روند اجرایی پاسخگویی را انجام دهند.»

قاسمي تاکید کرد: « با توجه به اینکه پس از تاریخ ذکر شده ثبت درخواست های انتقالی مقدور نخواهد بود دانشجویان متقاضی هرچه سریعتر جهت ثبت نام در سامانه اقدام كنند.»

او اضافه کرد: « مسئول نقل و انتقالات این واحد دانشگاهی به  شماره تماس 31745300 در ساعات اداری آماده پاسخگويي به سوالات متقاضیان است.»