1397/03/09 اهداي بسته هاي غذايي به خانوارهاي نيازمند از سوي دانشگاهيان واحد اردبيل
    بسته هاي غذايي خانوار از سوي كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل به نيازمندان كميته امداد امام خميني( ره) اهدا شد.

به گزارش خبرنگار آنا، كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بسته هاي غذايي اهدايي خود را بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد اين دانشگاه به رئيس و كاركنان كميته امداد امام خميني(ره) تحويل دادند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از طبقه فقيران و نيازمندان و رسيدگي به امور آنان به عنوان فلسفه تشكيل نظام جمهوري اسلامي ايران ياد كرد.

دكتر اسحق رسولي گفت: « اساس و پايه نظام جمهوري اسلامي ايران بر كمك به محرومان و نيازمندان بنا شده است ولي هنوز به آرمان هاي انقلاب در خصوص پابرهنگان نرسيده ايم.»

وي افزود: « شكاف ايجاد شده در جامعه را ما بوجود آورده ايم و حق و حقوق نيازمندان و پابرهنگان را رعايت نكرده ايم كه اگر وظيفه خود را درست ادا مي كرديم اين شكاف و فقر ايجاد نمي شد و نيازمندان به حق خود مي رسيدند.»

رسولي همكاران دانشگاه آزاد اسلامي را افراد صادق و پاك معرفي كرد و افزود: « همكاران دانشگاه اعم از استادان و كاركنان در كارهاي خيرخواهانه حضور فعال دارند و افراد دست به خير زياد است و به شكل هاي مختلف در امور خيريه مشاركت مي كنند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از ايجاد مركزي نيكوكاري در اين واحد دانشگاهي خبر داد و گفت: « با ايجاد اين مركز تمام امور خيرخواهانه و خيريه در آن متمركز شده و در جهت رفع نيازهاي دانشجويان بي بضاعت مصرف خواهد شد.»

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري نيز فرا رسيدن ميلاد امام حسن المجتبي(ع) را تبريك گفت و افزود: « امام حسن المجتبي(ع) سنبل سخاوت هستند كه چندين بار زندگي خود را وقف فقيران كرده و از صفر شروع كرده اند.»

حجت الاسلام سيف اله مدبر اظهار كرد: « اين امام همام زيبائيت را به اوج خود رسانده و كريم اهل بيت لقب گرفته اند و طبيعي است اين لقب بدون دليل نبوده بلكه اوج احسان و بخشش، ايشان را سنبل اهل بيت قرار داده است.»

وي بيان كرد: « در جامعه اي كه مردم به فكر همنوعان خود باشند روي پاي خود مي ايستد ولي جامعه اي كه به فكر نيازمندان نباشد آسيب پذير بوده و از مسير جامعه اسلامي خارج است.»

دكتر مدبر تاكيد كرد: « كارهاي نيكوكارانه اي كه انجام مي شود به تاسي از الگوي بزرگ جهان اسلام امام حسن مجتبي(ع) است.»

دشتي؛ مديركل كميته امداد امام خميني استان اردبيل نيز از همكاري هاي خوب دانشگاه و پرسنل آن در كمك به نيازمندان و فقيران تشكر و بر تقويت مشاركت از طريق ايجاد مركز نيكوكاري تاكيد كرد.