1397/03/06 هیات علمی واحد اردبیل عضو شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان شد
    عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به عنوان عضو شورای فناوری سلامت استان انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار آنا، با حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اردبیل دکتر بابک فرزانه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل و رئیس اداره طرح های تحقیقاتی این واحد به عنوان عضو شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی انتخاب شد.

در  حکم دکتر اخوان اکبری آمده است: « با توجه به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ بعنوان عضو شورای رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل منصوب می شوید. امید است با بهره گیری از ظرفیت های دانشگاه و سایر نهادهای ذیربط و همچنین مشارکت صاحبنظران دولتی و خصوصی و همراهی رئیس مرکز در چهارچوب اساسنامه مرکز رشد فناوری سلامت انجام وظیفه نمایید.»

اين حكم مي افزايد: « امیدوارم با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.»