1397/03/06 حكم انتصاب معاون آموزشي و تحصیلات تکمیلی واحد اردبيل صادر شد
    با موافقت معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ، بهنام بهاري به مدت یک سال به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل منصوب شد.

به گزارش خبرنگار آنا، در حكم دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل آمده است: « از جنابعالی انتظار می رود با بهره گیری از تمامی امکانات و ظرفیت های مادی و معنوی و بویژه سرمایه های انسانی واحد و تأکید بر خلاقیت های انسانی و رویه های اسلامی در پیشبرد اهداف دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل کوشا باشید.»

دكتر اسحق رسولي ارتقای کیفیت آموزشی متناسب با نیازهای جامعه، گسترش رشته های تحصیلی متناسب با نیازهای منطقه و طرح آمایش سرزمین، بهبود مستمر و پیاده سازی نظام چابک اداری در امور آموزشی و  تقویت اخلاق اسلامی و حرفه ای در فضای آموزشی را محورهاي فعاليت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد اردبیل معرفي كرد.

بهنام بهاري پيش از اين به عنوان سرپرست معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل انجام وظيفه مي كرد.