1397/03/03 معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل: نگاه دشمن به حوزه فرهنگ راهبردی است
    معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل گفت: « سند راهبرد فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان سما و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر مبانی توسعه فرهنگی دانشگاه ها است.»

به گزارش خبرنگار آنا، محمد اثنی عشری در چهارمین جلسه شورای راهبرد فرهنگی سما اردبیل افزود: « بهره گیری از اساتید مجرب،کارشناسان زبده فرهنگی و استفاده از همکاران دلسوز فرهنگی در تدوین استراتژی بلند مدت فرهنگی تاثیر گذارند.»
    وي تصریح کرد: « نگاه دشمن به حوزه فرهنگی یک نگاه رابردی است لذا ما باید نسبت به این حوزه حساس تر باشیم.»
    معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اردبیل در ادامه گفت: « مدارس و آموزشکده سما اردبیل آمادگی این را دارد که به صورت پایلوت مجری طرح های فرهنگی باشد.»
    مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبيل نيز گفت: « عدم آگاهی از تاریخ به ایران اسلامی ضربه می زند.»
    حجت الاسلام سيف اله مدبر در چهارمین جلسه شورای راهبرد فرهنگی سما اردبیل ادامه داد: « ما باید به تاریخ خود واقف باشیم و چون این اتفاق نیافتاده است از تاریخ عبرت نگرفته ایم. هنوز اکثر مردم ایران نمی دانند که رضاخان چندین برابر فتحعلی شاه و ناصرالدین شاه ایران فروشی کرده است.»
    وی اضافه كرد: « : اگر کار فرهنگی نشود همین عدم اشراف به تاریخ باعث سلب اعتماد جوانان به اسلام خواهد شد. ما باید یک نظام فرهنگی داشته باشیم و هر مجموعه ای از آن نظام الگو گرفته و مدل فرهنگی خاص خود را طراحی و پیاده كند.»