1397/03/02 رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل: بازخواني روزهاي جنگ و انقلاب ضرورت دارد
    ويژه برنامه گراميداشت سالروز آزادي خرمشهر با حضور استادان، كاركنان و دانشجويان در مسجد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل بر ضرورت بازخواني روزهاي جنگ و انقلاب در محيط هاي دانشگاهي تاكيد كرد.

حجت الاسلام سيف اله مدبر اظهار كرد: « آنچه وظيفه ماست بازخواني روزهاي انقلاب است زيرا كه جوانان ما از آن چه براي انقلاب گذشته، آگاه نيستند.»

او ادامه داد: « در بسياري از كشورهايي كه جنگ شده است، همه مردم از كوچك و بزرگ اطلاعات كافي از تاريخ جنگ دارند و براي خود تاريخ زيبايي از جنگ آفريده اند ولي ما در اين زمينه كوتاهي كرده ايم و حق شهدا را درست ادا نكرده ايم.»

وي افزود: « در چهلمين سال انقلاب اسلامي به مرحله بلوغ انقلاب رسيده ايم و بايد تلاش كنيم ياد و نام شهداي جنگ و انقلاب را زنده نگه داريم.»

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل افزود: « دشمن تلاش مي كند ما را به انقلاب، جنگ، شهدا و رزمندگان بدبين كند و اين رسم نظام سلطه است و آگاهي به اين امر باعث مي شود از شعائر خود بهتر دفاع كنيم.»

وي بيان كرد: « دانشگاه مي تواند مدل حفظ ارزش هاي نظام و انقلاب را ارايه كند و من از استادان و دانشجويان مي خواهم در اين زمينه با جديت فعاليت كنند و در انتخاب موضوع هاي پايان نامه اين امر مهم را در نظر بگيرند.»

اين رزمنده دفاع مقدس خاطره اي از دوران جنگ بيان كرد و افزود: « در اوايل انقلاب ما براي جنگ آماده نبوديم و اگر سماجت و اخلاص نيروها نبود با توجه به كمبود تجهيزات و تسليحات نظامي امكان جنگ وجود نداشت.»