1397/03/01 در ديدار هيات مديره خانه مطبوعات استان با رئيس واحد اردبيل مطرح شد: توهم دانايي از آسيب هاي فضاي مجازي است
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل توهم دانايي را از آسيب هاي فضاي مجازي در كشور دانست.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در ديدار هيات مديره خانه مطبوعات استان به مناسبت هفته ارتباطات اظهار كرد: « در حال حاضر آشوبي در فضاي اطلاع رساني وجود دارد فلذا كار آن هايي كه حرفه اي كار مي كنند سخت و رسالت‏شان سنگين تر شده است و نياز به وجود افراد حرفه اي بيشتر احساس مي شود.»

وي ادامه داد: « از ويژگي هاي حرفه اي بودن اين است كه متخصص در حوزه مربوطه بوده و از دانش تخصصي لازم برخوردار هستند و در ديدگاه هاي آنان منافع اجتماعي بر منافع فردي ارجحيت دارد.»

او اضافه كرد: « حرفه اي ها براي انجام كار خود چهارچوب ها و استانداردها و اتحاديه و مرجعي داشته و به همديگر و حرفه خود تعهد دارند، بنابراين جاي حرفه اي ها را هيچ  كس نمي تواند پر كند.»

رسولي گفت: « جمع رسانه هاي استان اردبيل با وجود سليقه ها و گرايش هاي متفاوت و رقابت ها،  فضاي خوبي وجود داشته و اخلاقي تر است.»

اين استاد رسانه افزود: « عامل اين فضاي اخلاقي آن هايي هستند كه پيش قدم بوده و در برقراري تعامل مثبت نقش موثر ايفا مي كنند كه از مهمترين آن ها مديران خانه مطبوعات است.»

وي گفت: « دانشگاه آمادگي لازم را دارد در مورد هم افزايي توانمندي ها به خصوص در زمينه آموزشي با وجود رشته ارتباطات در مقطع دكترا و استادان و دانشجويان مربوط و همچنين پژوهش با محوريت پايان نامه هايي كه مساله محور بوده و بتواند مشكلي از جامعه رسانه اي را حل كند كه با خانه مطبوعات استان همكاري كند.»

رسولي بر بازگشت روابط عمومي هاي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل به كاركرد اصلي و حرفه اي خود تاكيد كرد و افزود: « در دانشگاه براي هر بخش كارگروه علمي تعريف شده كه نقش تسهيل كننده را دارند و كارگروه ارتباطات نيز يكي از اين كارگروه هاي فعال است كه استادها و صاحبنظران ايده ها را طرح و پردازش كرده و در اختيار روابط عمومي قرار مي دهند.»

وي بيان كرد: « برنامه هاي تحولي در اين دانشگاه در دست اقدام است كه روابط عمومي دانشگاه به يك روابط عمومي تحول گرا تبديل شود و در اين زمينه از تامين زيرساخت ها و امكانات مورد نياز گرفته تا تامين نيروي انساني حمايت مي شود.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل حضور روابط عمومي را در تصميم گيري ها و سياست گذاري هاي دانشگاه، مهم و تاثيرگزار ارزيابي كرد.

هادي صباغي رئيس خانه مطبوعات استان اردبيل از تعامل خوب اداره كل روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي استان با رسانه ها تشكر و بر تقويت ارتباطات از طريق انعقاد تفاهم نامه همكاري تاكيد كرد.