1397/02/30 دهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دکتری پزشکی عمومی در واحد اردبیل برگزار شد
    دهمین دوره آزمون صلاحیت بالینی دکتری پزشکی عمومی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل برگزار شد.

رئيس دانشكده علوم پزشكي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « در این آزمون عملی که در 12 ایستگاه فعال « اورژانس، قلب، جراحی، زنان، اطفال، ارتوپدی، خون، داخلی (غدد)، ENT، پاتولوژی، عفونی و  پوست» برگزار شد، 45 نفر دانشجوی رشته پزشکی  مورد ارزیابی قرار گرفتند.»

دكتر مسعود فردين افزود: « برگزاری آزمون صلاحیت های بالینی از اهمیت بالایی برخوردار است و هدف این ارزیابی تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان دوره دکترای عمومی رشته پزشکی است.»

او ادامه داد: « با استناد به مصوبه دومین نشست شورای آموزش پزشکی عمومی مورخ 27 خرداد 87 لازم است علاوه بر امتحانات و ارزیابی های پایان بخش های بالینی، در پایان مرحله کارورزی آزمون مهارتهای بالینی انجام شود.»

وي تصريح كرد: «آزمون مهارتهای عملی بالینی به روش آزمون ساختارمند عینی بالینی (OSCE) با تاکید بر مهارت های ارتباطی، تصمیم گیری بالینی مبتنی بر اخذ شرح حال و معاینه فیزیکی و انجام مهارت های عملی تشخیصی درمانی برگزار می شود.»

در دانشكده علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل رشته هاي پزشكي، پرستاري، مامايي و علوم آزمايشگاهي داير است.