1397/02/29 اولین دوره مسابقه دسته سازه دانش آموزان و دانشجویان سما اردبیل برگزار شد
    اولین دوره مسابقه دسته سازه دانش آموزان و دانشجویان در کارگاه رباتیک و هوش مصنوعی سما اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، معاون دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و رئيس مركز آموزشي سما هدف از برگزاری این مسابقات را پروش خصوصیت پرسشگری دانست که منجر به پژوهشگری شود.

محمد اثنی عشری ادامه داد: « مجموعه سما اردبیل وظیفه خود می داند تا هدایتگر دانش آموزان و دانشجویان در مسیر پژوهش باشد.»

مریم مسعودی دبیر اجرایی این مسابقه نيز گفت: « بیش از 60 اثر از دانش آموزان و دانشجویان سمایی در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند که در سه محور فنی و مهندسی، علوم پایه و هنری مورد داوری قرار گرفتند.»

مسعودی افزود: « این آثار توسط 5 داور مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت 15 اثر به عنوان رتبه ممتاز دست پیدا کرده و جوایز خود را دریافت كردند.»