1397/02/26 تجمع اعتراض آميز دانشگاهيان اردبيل در محكوميت رئيس جمهور آمريكا
    دانشجويان، كاركنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با برگزاري تجمع اعتراض آميز، اقدام ها و سخنان وقيحانه ترامپ؛ رئيس جمهور آمريكا را در خصوص برجام محكوم كردند.

به گزارش خبرنگار آنا، در اين تجمع كه تشكل هاي دانشجويي، بسيج اساتيد، كاركنان و دانشجويان مشاركت داشتند، معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان، سياست هاي آمريكا در قبال مردم ايران را محكوم به شكست دانست.

حجت الاسلام محمد تجلايي مردم ايران را پيرو ولي امر خود؛ مقام معظم رهبري دانست و سخنان معظم له را فصل الخطاب تمام جهت گيري هاي سياسي و بين المللي در كشور معرفي و از مسئولان دولتي خواست؛ سياست گذاري هاي خود را بيش از پيش با رهنمود هاي ايشان هماهنگ كنند.

در اين تجمع  بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در خصوص خروج آمریکا از تعهدنامه برجام قرائت شد.

در قسمتي از اين بيانيه آمده است: « در چنین شرایطی مسئولان باید حفظ عزت ملی و نظام جمهوری اسلامی ایران و اعتقاد به توان داخلی را در اولویت قرار داده و نباید اجازه دهند هزینه خروج آمریکا از برجام متوجه کشورمان شود.»

همچنين در اين بيانيه مي خوانيم: « پس از خروج آمریکا از برجام یکبار دیگر آینده مذاکره و سازش را مشخص کرد. شانه خالی کردن از یک تعهد بین المللی آن هم با پشتوانه دو نهاد مهم بین المللی یعنی شورای امنیت و آژانس بین المللی انرژی اتمی، در حقیقت نهادها و سازمان های بین المللی را بی اعتبار و آینده اصل توسل به دیپلماسی را با تردید مواجه کرده است.»

در بيانيه بسيج دانشجويي تاكيد شد: « ما بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با دعوت از مردم و مسئولین به کسب آگاهی و بصیرت نسبت به دشمن و آینده جمهوری اسلامی ایران مقاومت و سازندگی را سرلوحه خود قرار داده و با اعتماد به وعده ی تخلف ناپذیر شکست قدرت های مستکبر و ظالم منتظر وقوع آن باشیم و تلاش های خود را برای آبادانی کشور دو چندان کنیم تا جمهوری اسلامی ایران و پرچم اسلام را برافراشته نگه داریم که هر چه تاکنون عزت بدست آورده ایم از اسلام و ارزش های اسلام بوده است.»