1397/02/25 در نشست تشکل های اسلامی دانشجویان واحد اردبیل مطرح شد: دانشجويان با روحيه انقلابي مطالبه گري كنند
    معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل بر مطالبه گري انقلابي دانشجويان تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام محمد تجلايي در نشست تشکل های اسلامی دانشجویان واحد اردبیل كه با حضور مسئولین دانشگاه و دبیر کل مجمع تشکل های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دانشجويان را به مطالبه گري انقلابي در زمينه هاي سياسي و اقتصادي دعوت كرد.

وي افزود: « مسير انقلاب بهترين مسير براي فعاليت تشكل ها است بنابراين دانشجوياني كه فعاليت سياسي انجام مي دهند فرمايش مقام معظم رهبري را الگو و اسوه قرار داده و انقلابي حركت كنند.»

معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل افزود: « اگرجوانان اشكالاتي در جامعه مشاهده مي كنند بايد با نگاه انقلابي مطالبه گري كنند.»

تجلايي بيان كرد: « در 16 آذر دانشجويان در مقابل طاغوت ايستادند، در زمان انقلاب كنار امام خميني بودند و جنگ را نيز همين جوانان مديريت كردند و در همه موارد سرافراز و سربلند شدند.»

وي گفت: « اگر همانند زمان انقلاب و جنگ تحميلي به جوانان كرامت قائل شويم، انقلاب از همه آسيب ها در امان مي ماند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل نيز گفت: « وظیفه ما فراهم کردن شرایط مناسب برای فعالیت شما است و ما هرچیزی که در اختیار داریم در طبق اخلاص قرار می دهیم.»

دکتر اسحق رسولی در جمع اعضای تشکل های دانشجویی ادامه داد: « ما نتوانستیم آن طور که باید در خدمت شما باشیم و امکانات بیشتری برای شما فراهم کنیم ولی شما نیز با پشتکار و همت خود ضعف های ما را پوشش دهید.»

رسولی افزود: « دانشگاه مکان و تا حدودی سایر شرایط را برای فعالیت شما آماده می کند و این شما هستید که با دلسوزی و پتانسیل بالا کارها را انجام می دهید.»

رئیس واحد اردبیل به فعالیت 5 تشکل دانشجویی و 24 انجمن علمی در واحد اردبیل اشاره کرد و گفت: « در دانشگاه جو خوبی برای فعالیت و فوق برنامه ها است و ما باید با ساماندهی، شرایط موجود را مدیریت بکنیم.»

در این جلسه از انتخاب مجدد کیوان عاصم، دانشجوی واحد اردبیل به عنوان دبیرکل مجمع تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تجلیل بعمل آمد.