1397/02/25 استاد برتر جوان استان اردبیل از دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد
    یکی از مدرسان گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیله سوار مغان به عنوان استاد جوان برتر استان اردبیل انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ مهسا صداقت از مدرسان گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی در جشنواره تجلیل از جوانان نخبه استان اردبیل به عنوان استاد جوان برتر دانشگاه های استان انتخاب شد.

در آیین انتخاب جوانان موفق و نخبه استان که به مناسبت روز جوان و با حضور تندگویان معاون وزیر ورزش و جوانان در مجتمع فدک اردبیل برگزار شد 28 نفر از جوانان برتر استان اردبیل معرفی و تجلیل شدند که مهسا صداقت از استادان گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان استاد برتر و نخبه جوان دانشگاه های اردبیل معرفی و با اهدای لوح سپاس و تندیس جوان برتر استان تجلیل شد.

مهسا صداقت دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل بوده و فرزند همكار اين واحد دانشگاهي؛ غلامرضا صداقت است.