1397/02/24 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل: نفس کشیدن در جمع عالمان، عبادت است
    مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: «کسانی که در جمع عالمان و دانشمندان قرار می گیرند نفس کشیدنشان هم عبادت محسوب می شود.»

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام دكتر سیف ا... مدبر در کارگاه فرهنگی با موضوع حجاب به حضور اساتید اشاره کرد و گفت: « همه ما محیا هستیم در خصوص موضوع حجاب حرف بزنیم و به صورت منسجم سخن بگوییم و نظرات ما راه گشا خواهد بود و اگر فکرهای ناب را مطرح کنیم و به یک نقطه ای برسیم قطعا دیگران هم بهره لازم را خواهند برد.»

دکتر مدبر اظهار کرد: « کلیه اعمال انسان دو بعد دارد که یکی بعد فردی و دیگری بعد اجتماعی دارد.»

وی ادامه داد: « ابعاد فردی به خود افراد مربوط است و شاید به کسی تاثیر منفی و مثبت نداشته باشد ولی اگر برای مثال عبادت و نماز فرد سبب اذیت دیگران شود از دایره فردي خارج مي شود.»

وی به روایتی از شیخ بهایی در خصوص پیامبر اشاره کرد و گفت:« حضرت پیامبر (ص) نماز ظهر را با صوت بلند می خواند که جبرائیل نازل شد و پیام خداوند را به حضرت محمد رساند که نماز و صوت زیبای شما نباید باعث اذیت جماعت شود و نماز خود را آرام بخوان.»

حجت الاسلام مدبر افزود: « خداوند در بحث حجاب حیطه مشخص کرده است یکی بعد فردی و دیگری بعد اجتماعی است و مرد یک حجاب دارد و زن یک حجاب.»

این استاد دانشگاه ادامه داد: « بعضی وقت ها عملی خصوصی است ولی تبدیل به موضوعی اجتماعی می شود و حجاب هم به این شکل است یعنی وقتی داخل خانه خود هستید موضوع فردی است و در حیطه شخصی و اختیاري است ولي در جامعه، حجاب ديگر حیطه اجتماعی بوده و اجباري است.»

وی اساتید را به بحث و چالش در این موضوع دعوت کرد و گفت: « بقای جامعه با فکرهای مختلف است.»

در این مراسم دکتر معصومی به عنوان دبیر جدید دفتر هم اندیشی اساتید در دانشگاه معرفی شد و از زحمات دکتر اسحق رسولی، دبیر سابق تقدیر به عمل آمد.