1397/02/23 خودرو كارتينگ فوق پيشرفته در واحد اردبيل رونمايي شد
    خودرو كارتينگ فوق پيشرفته حاصل تلاش و نوآوري دو تن از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در سالن اجتماعات اين دانشگاه رونمايي شد.

به گزارش خبرنگار آنا، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت: « امروز دانشجويان ما ثابت كردند مي توانند در زمينه پيشرفته ترين تكنولوژي ها ورود كنند و قدرت علم و فناوري خود را در معرض نمايش بگذارند.»

دكتر اسحق رسولي افزود: « اين كارها براي دانشجويان ديگر نيز اميد و دلگرمي ايجاد مي كند و باعث مي شود همه اين باور را داشته باشند كه مي توانند و من اميدوار هستم كه جوانان توانمند ما بتوانند تحولي در صنعت خودرو كشور ايجاد كنند.»

وي اظهار كرد: « جوان بودن و جواني مي تواند يك مزيت و عامل توانمندي باشد ولي اگر مملكتي نتواند از آن استفاده كند به يك آسيب تبديل مي شود بنابراين براي پيشبرد توسعه كشور بايد از نيروي جوانان بيشتر استفاده كنيم.»

رسولي گفت: « بعد از انقلاب در عرصه علم و فناوري در حلقه تحريم بوديم ولي با تكيه بر نيروي جوانان توانستيم در پيشرفته ترين فن آوري هسته اي ورود پيدا كنيم و دنياي استكبار و استعمار تاب و توان تحمل اين پيشرفت را ندارند و مانع ايجاد مي كنند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل ادامه داد: « در دنيايي كه سيم خاردار را به ما نمي دادند اكنون در صنايع دفاعي حرف هاي زيادي براي گفتن داريم كه ورود جسورانه و عزتمند به عرصه فناوري موشكي يكي از اين موفقيت هاست و امروز شاهد هستيم كه آرزوي شهيد تهراني مقدم در خصوص نشانه گيري موشكي اسرائيل تحقق يافته است.»

وي افزود: « آمريكا با بدعهدي تمام برخلاف تمام معيارهاي بين المللي عهدشكني مي كند ولي مردم ايران با پشتوانه تمدن عظيمي كه دارد، نمي تواند قبول كند كه در رديف كشورهاي عقب مانده باشد و در تلاش مداوم هستند كه كشورشان را اعتلا دهند فذا اقدامات استكبار جهاني تاثيري در اراده آنها ندارد.»

دكتر رسولي شعار دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل را « دانشگاه تعالي گرا و كارآفرين به معني واقعي» معرفي كرد و افزود: « اكوسيستم كارآفريني و خلاقيت را در دانشگاه ايجاد مي كنيم كه دانشجويان و اساتيد بتوانند ايده هاي خود را پياده كرده و به مرحله تجاري سازي برسانند.»

خودرو كارتينگ فوق پيشرفته حاصل تلاش و نوآوري محمد آقازده و مهدي جباري؛ دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي  واحد اردبيل در سالن اجتماعات اين دانشگاه رونمايي شد.