1397/02/22 نماینده مردم اردبیل، نير و نمين در مجلس شورای اسلامی: شركت هاي دانش بنيان در بحث اشتغال نقش مهمي دارد
    نماینده مردم اردبیل، نير و نمين در مجلس شورای اسلامی بر نقش مهم شرکت های دانش بنیان در ايجاد و توسعه اشتغال تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر محمد فیضی در مراسم آغاز بكار خط توليد  شرکت اندیشه سلامت سبلان از واحدهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار كرد: « با توجه به نسبت جمعیت استان به جمعیت کشور و رشد شرکت های دانش بنیان تنها نیم درصد این شرکت ها سهم اردبیل است که این امر بسیار تأسف برانگیز است.»

فيضي ادامه داد: « اينكه دانشگاه آزاد اسلامي از شركت هاي دانش بنيان حمايت مي كند و امروز شاهد آن هستيم كه با حمايت اين دانشگاه خط توليد يك شركت فناور دانش بنيان به بهره داري مي رسد جاي تقدير دارد ولي انتظار مي رود اين موضوع در استان از شتاب بيشتري برخوردار باشد.»

اين عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: « نباید به سرمایه گذارها اجازه سو استفاده از تلاش های علمی مخترعین را داد، چونکه این افراد سالها تلاش کرده اند تا به این نقطه از باور، خلاقیت و نوآوری برسند.»

وی جلسات نمایندگان استان با مدیر عامل صندوق توسعه کشور را یادآور شد و گفت: « ما باید در استان به این باور عمومی برسیم که بتوانیم از روی قوانین موجود، به مطالبه گری بپردازیم در این صورت ایده، نوآوری و خلاقیت جوانان با حمایت های مؤثری رو به رو مي شود.»

فيضي تصریح کرد: «  نمایندگان استان در مجلس در حد توان خود سعی و تلاش می کنند با کمک سازمان ها و نهادها به شرکت های دانش بنیان کمک کنند تا آنها به جایگاه واقعی خود در استان برسند که این امر موجب تعالی و ترقی استان نیز مي شود.»

وي اظهار اميدواري كرد نقش دانشگاه ها با تقويت ارتباط با صنعت در اشتغال و كارآفريني بيشتر شود.