1397/02/22 خط توليد شركت فن آور دانش بنيان توليد داروهاي گياهي در واحد اردبيل راه اندازي شد
    خط توليد شرکت اندیشه سلامت سبلان از واحدهای فن آور دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در زمينه توليد داروهاي گياهي در فاز 1 مجتمع دانشگاهي شاهد اين واحد دانشگاهي آغاز بكار كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل در مراسم آغاز بكار اين خط توليد گفت: « امروز شاهد یکی از روزهای موفق دانشگاه آزاد اسلامی در زمينه فناوري و كارآفريني بوديم.»

دکتر اسحق رسولی تصریح کرد:« محصولی با نام تجاری پروهیل که 10 نوع داروی گیاهی عرضه می کند و برای این کار زحمات علمی و اجرایی بسیار زیادی انجام شده در نهایت به نتیجه رسید.»

وی ادامه داد: « در دانشگاه آزاد اسلامی ایده ها از لحاظ علمی غربالگری می شوند و ابتدا در واحد رشد و فن آور بررسی می شوند، مورد حمایت قرار می گیرند، مشاوره علمی داده شده و سپس مکان و زمینه فعالیت مشخص می شود.»

رسولی به موضوع حمایت دانشگاه از شركت هاي دانش بنيان اشاره کرد و گفت: « در بحث مالی ابتدا مبلغ ده میلیون و سپس در مراحل بعدی شکل حمایت ها تغییر پیدا می کند و مکان لازم و محیط اداری مناسب نیز در اختیار شرکت ها قرار می گیرد.»

وی ادامه داد: « دانشگاه از ایده های برتر حمایت می کند و در اجرای آنها مشارکت می کند و تلاش می کند شرکت ها از منابعی که از طریق دولت و سایر نهاد ها بوجود می آید بهره مند شوند.»

رسولی افزود: « امروز زحمات جوانان متخصص و تلاشگر به ثمر رسید و شعار دانشگاه آزاد اسلامی این است که دانشگاهی کارآفرین داشته باشیم.»

وی اظهار کرد: «  تلاش داریم سیستم کارآفرینی را در دانشگاه و استان ایجاد کنیم و از حدود 480 PHD در رشته های مختلف و 14 هزار دانشجو که با ارزش ترین سرمایه و گنجینه و دارایی است، بهترین بهره را در این مسیر برداریم.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بيان كرد: « برای دانشگاه مسئولیت استانی و ملی در حوزه گردشگری و سلامت تعریف شده است.»

رسولی ادامه داد: «حدود 12 هسته و واحد فن آور در دانشگاه فعال است که یکی اندیشه سلامت سبلان است و 3 شرکت دانش بنیان دیگر هم جهت بهره برداری در حال طی مراحل اجرایی خود هستند.»

وی افزود : «دانشگاه در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب سال حمایت از تولید محصولات ملی نام نهاده شده تلاش می کند نقش آفرینی جدی داشته باشد و مصرف کالاهای ایرانی را تقویت و حمایت کند.»

رئیس واحد اردبیل تاکید کرد: « ما باید زمینه را فراهم کنیم که دانشجویان ایده های خود را در دانشگاه پیاده و عملی کنند.»