1397/02/22 معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان: راه اندازي خط توليد فناور، حاصل اعتماد دانشگاه به جوانان است
    معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان كشور گفت: « راه اندازي خط توليد شركت فناور دانش بنيان در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، حاصل اعتماد دانشگاه به جوانان است.»

به گزارش خبرگزاری آنا، مهندس تندگويان در مراسم افتتاح خط تولید واحد فناور دانش بنیان در واحد اردبیل گفت: « این خط تولید نشان می دهد اگر به جوانان اعتماد کنیم بهترین بهره برداری را در کشور انجام می دهیم و این شرکت دانش بنیان حاصل اعتماد دانشگاه به جوانان است و این بزرگترین دستاورد است.»

وي افزود:« خط تولید در این شرکت دانش بنیان از هر لحاظ ایرانی است و این بهترین اتفاق در کشور است و اگر در همه موارد به این شکل باشد، ما موفق می شویم..»

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان كشور تصریح کرد:« تکنولوژی های بومی باعث می شود که از وابستگی به خارج از کشور، خودکفا باشیم.»

وی ادامه داد: « در بحث تکنولوژی در تعاملاتی که کشورهای بیگانه با ما دارند چیزی که به ما کمک می کند همان تکنولوژی بومی و محلی است.»

شرکت اندیشه سلامت سبلان از واحدهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل است که امروز خط تولید آن با حضور مسئولان كشوري و استاني افتتاح و به بهره برداری رسید.