1397/02/22 استاندار اردبیل: دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای طرح های دانش بنیان پیشی گرفته است
    استاندار اردبیل گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای طرح های دانش بنیان و ایجاد اشتغال برای جوانان پیشی گرفته است»

به گزارش خبرنگار آنا، مهندس اکبر بهنام جو در مراسم افتتاح خط تولید واحد فناور دانش بنیان در واحد اردبیل، تصریح کرد: « در بحث اشتغال، 20 هزار شغل قطعا جایگاه شما جوانان است و باید از امکانات استانی و ملی جهت موضوعات دانش بنیان بهره بگیریم و با انعقاد قرارداد با سازمان ملی جوانان در این راستا تلاش می کنیم.»

بهنام جو افزود: « بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ورزش و جوانان هر چقدر همکاری و همراهی بیشتر باشد در رسیدن به اهداف و حل مشکل جوانان و ایجاد اشتغال، بیشتر نتیجه می گیریم.»

وی به موضوع افتتاح خط تولید شرکت دانش بنیان اندیشه سلامت سبلان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: « ما شاهد شکوفایی هنر جوانان عزیز هستیم.»

بهنام جو در بخش دیگری از سخنانش به موضوع دانشگاه گردشگری اشاره کرد و گفت: « در مورد شرکت های دانش بنیان و بحث گردشگری با دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی هایی انجام شده و ساختمان دانشگاه گردشگری مشخص و مجوز آن گرفته شده است.»

استاندار اردبیل ادامه داد:« موضوعات مختلف گردشگری، آژانس های گردشگری، هتلداری و غیره در این دانشگاه آموزش داده می شود.»

شرکت اندیشه سلامت سبلان از واحدهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل است که امروز خط تولید آن افتتاح و به بهره برداری رسید.