1397/02/19 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل: جوامعی که دچار روزمرگی شدند روز به روز عقب مانده تر می شوند
    رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: « جوامعی که دچار روزمرگی باشند روز به روز عقب مانده تر می شوند و از سرعت و شتاب توسعه ای فاصله می گیرند.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، دکتر اسحق رسولی در اولین رویداد شتاب در روستا که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: « جای خرسندی دارد که اولین رویداد شتاب در روستا با رویکرد شناسایی و توانمند سازی ایده های برگزیده در حال برگزاری است و در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در خدمت عزیزان خوش فکر و ایده پرداز هستیم.»

وی افزود: « جوامعی که دچار روزمرگی هستند روز به روز عقب مانده تر می شوند زیرا که دنیا، دنیای شتاب و سرعت است و امروزه جوامع بر اساس سرعت آن سنجیده می شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: « اگر قبلا جهان بر اساس توسعه سنجیده می شد، امروزه بر اساس سرعت و شتاب در عملکردشان سنجیده می شود.»

دکتر رسولی بیان کرد: « سازمان هایی که متحرک و در حال دویدن هستند، متفاوتند با سازمان ها و دانشگاه هایی که ساکن هستند و حرکت به اصطلاح لاک پشتی دارند و در این خصوص باید بررسی کنیم تا ببینیم جزو کدام سازمان ها و دانشگاه ها هستیم.»

وی گفت: « پیشنهاد می کنم رویدادهای بعدی شتاب در روستا در خود روستاها برگزار شود تا این مناطق بیش از پیش در مسیر رشد و توسعه قرار گیرند.»

اولین رویداد استارت آپی سه روزه «شتاب در روستا» با همکاری پارک علم و فناوری استان اردبیل و با شرکت گسترده استادان و دانشجویان در واحد اردبیل از امروز آغاز شد.