1397/02/18 پذيرش دانشجو در 23 رشته محل دکتری تخصصی واحد اردبیل
    معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل رشته محل های دکتری تخصصی واحد اردبیل در دفترچه انتخاب رشته سال 97 را معرفي كرد.

بهنام بهاري در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: « با عنايت به تاييد دفتر گسترش آموزش عالی كشور علاقه مندان مي توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته محل اقدام كنند.»

وي اظهار كرد: « داوطلبان مي توانند در رشته هاي زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات فارسی- ادبیات غنایی، آموزش زبان انگلیسی، زبانشناسی، علوم قرآن و حدیث، علوم ارتباطات، روانشناسی تربیتی، روانشناسی عمومی، حقوق خصوصی، حقوق کیفری و جرم شناسی، مدیریت آموزشی، مدیریت دولتی، مدیریت ورزشی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری، ریاضی آنالیز، فیزیک، شیمی - شیمی فیزیک، شیمی - شیمی آلی، مهندسی برق قدرت، محیط زیست - آلودگی محیط زیست و معماری ثبت نام كنند.

بهاري وام صندوق رفاه، وام وزارت علوم، وام های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و وام های بعد از فارغ التحصیلی را از جمله امتيازهاي در نظر گرفته شده براي دانشجويان تحصيلات تكميلي معرفي كرد.

اعلام برنامه‌ی انتخاب واحد اینترنتی نیمسال تابستان

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل همچنين برنامه‌ی انتخاب واحد اینترنتی نیمسال تابستاني سالتحصيلي 97-96 اين واحد دانشگاهي را اعلام كرد.

بهاري اظهار كرد: « انتخاب واحد کلیه دانشجویان به صورت اینترنتی خواهد بود و مسئولیت رعایت مقررات آموزشی از قبيل رعایت پیش نیاز، هم نیاز، حداقل و حداکثر تعداد واحد مجاز و... در انتخاب واحد به عهده دانشجو است.»

وي افزود: « دانشجویان بايد بر اساس سال ورود به دانشگاه و زمان‌بندی اعلام شده نسبت به انتخاب واحد اقدام كنند و دانشجویانی که در زمان مقرر نسبت به انتخاب واحد اقدام نكنند، دانشگاه از بابت تکمیل ظرفیت کلاس‌ها هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.»

او گفت: « با توجه به بخشنامه جديد دوره تابستاني، كلاس ها در 8 هفته برگزار مي شود و به عنوان مثال براي هر واحد درس نظري 2 ساعت در هفته در نظر گرفته مي شود.»

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل جدول برنامه‌ی انتخاب واحد اینترنتی نیمسال دوم براي دانشجويان را به شرح ذيل اعلام كرد: