1397/02/17 رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي: مسير درست را به جوانان نشان دهيم
    رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي گفت: « وظيفه استادان و كاركنان است كه جوانان دانشجو را به خوبي پرورش دهند و بايد مراقب عمل و مسير حركتمان باشيم كه راه را درست انتخاب و نشان دهيم.»

ابوالفضل شمس در جلسه تكريم و معارفه مديركل حراست دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل اظهار كرد: « بر اساس فرمايش امام خميني(ره) صراط از  همين دنيا آغاز مي شود و علماي اخلاق توصيه مي كنند كه از اعمال و رفتار خود مراقبت كرده و محاسبت داشته باشيم زيرا كه بر مبناي آموزه هاي ديني هركاري كه انجام مي دهيم به حسابمان گذاشته مي شود به خصوص در محيطي كه جوانان در آن پرورش يافته و در حال انتخاب الگو هستند وظيفه خطيرتري داريم.»

وي بيان كرد: « در ايامي هستيم كه منتسب به معلمان است و ضرورت دارد در كنار علم، تزكيه را مدنظر قرار دهيم كه علم بدون تزكيه انحراف ايجاد مي كند و حتي علم توحيد هم اگر همراه تزكيه نباشد حجاب ايجاد مي كند.»

او افزود: « علم قدرت مي آورد و هركس به آن دست پيدا كند سلطه پيدا مي كند و بدون داشتن علم مجبور است زير سلطه برود. عقبه علمي و اعتقادي استان اردبيل به بزرگاني چون شيخ صفي و مقدس اردبيلي برمي گردد بنابراين مراقبت كنيم كه اين مسئوليت را به خوبي ادا كنيم.»

رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي خاطرنشان كرد: « امام خميني(ره) دو كار بسيار بزرگ انجام داد كه به عنوان دو اقدام بسيار بزرگ قرن مي توان از آن ياد كرد و آن اينكه انقلاب و جنگ را با جوانان پيش برد و موفق شد.»

شمس ادامه داد: « اسراف كامل است كه با عنوان سوپاپ اطمينان، انرژي جوانان و دانشجويان را خالي كنيم بلكه بايد از آن بهره ببريم و مشكلات كشور را حل كنيم.»

وي افزود: « امام به ما آموختند كه ما مي توانيم و ملتي كه اين باور را داشته باشد كارها را خوب پيش مي برند و اينك در سايه همت جوانان به نقطه اي رسيده ايم كه ابرقدرت ها ترس و واهمه دارند.»

او تاكيد كرد: « بهتر از اين ها مي توان از دانشگاه بهره برد و  اين درخت تنومند غرس شده بيشتر از اين بايد در خدمت جامعه باشد.»

شمس: « در كارهاي فرهنگي همه دانشگاهيان بايد احساس مسئوليت كنند اگرچه متولي اصلي معاونت فرهنگي و نهاد رهبري است و بار اصلي روي دوش آنهاست، حراست نيز با افتخار در كار فرهنگي مشاركت كرده و با حساسيت در تحكيم ارزش ها و مباني آرماني انقلاب و اسلام فروگذار نخواهد كرد.»

شمس گفت: « اگرچه شرايط مالي دانشگاه مانند گذشته نيست ولي همانند نفت هم نعمت است و هم نقمت محسوب مي شود. اگر در اين زمان دچار معضلات شده بايد به ديد فرصت نگاه كرد و بر پايه آن برنامه ريزي و به سمت درآمدهاي پايدار غيرشهريه اي حركت كرد.»

وي اضافه كرد: « دانشگاه مي تواند چابكتر از اين باشد و بر اساس برآوردهايي كه صورت گرفته دانشگاه آزاد اسلامي مي تواند جهت گيري كشور را در حوزه علمي تغيير دهد و سكانداران اصلي دانشگاه اعم از رياست هيات امنا و رئيس دانشگاه اين رويكرد را در پيش گرفته اند.»

رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي افزود: « الان به سمت نسل چهارم دانشگاهي كه حل مساله محور است حركت مي كنيم و دانشگاه آزاد اسلامي در تلاش است در مسير  نسل چهارم براي حل معضلات اساسي كشور همانند آب و بهداشت و درمان راه حل پيدا كند.»

وي ابراز عقيده كرد: « بايد به صورت بومي، منطقه اي، ملي و فراملي به مسايل نگاه كرد و با كشف ايده هاي جديد همانند برگزاري استارتاپ ها، براي مسايل حل نشده برنامه داد و با داشته هاي خود، اين مجموعه دانشگاهي را به دانشگاه بدون وابستگي به شهريه تبديل كرد.»

شمس  گفت: « تغيير در حراست  همانند دو امدادي است كه گذشتگان زحمت هايي كشيده اند و تحويل نيروهاي جديد داده اند و مسئولان حراست ها وظيفه دارند آسيب ها را شناسايي كنند و بر اساس اولويت ها رفع مساله كنند.»

رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي گفت: « حراست همانند ديگر حوزه ها و معاونت با موضوع خاصي در ارتباط نيست و وظيفه فراموضوعي دارد و ضرورت دارد نگاه عالمانه به مسايل داشته باشد.»

وي به ظرفيت هاي فضاي مجازي اشاره كرد و گفت: « عليرغم همه خوبي هايي كه وجود دارد، فضاي مجازي آسيب هاي جدي در كشور بوجود آورده است و يكي از اين آسيب ها اين است كه برخي مشكلات اخلاقي و رفتاري را به درون خانواده آورده است.»

شمس تاكيد كرد: « معدود اساتيدي كه در دانشگاه آلودگي فكري و اعتقادي ايجاد مي كنند اگر اصلاح ناپذير باشند نبايد در دانشگاه حضور داشته باشند.»

وي كار فرهنگي را 90 درصد ايجابي و 10 درصد سلبي دانست و افزود: « در كارهاي فرهنگي همه دانشگاهيان بايد احساس مسئوليت كنند اگرچه متولي اصلي معاونت فرهنگي و نهاد رهبري است و بار اصلي روي دوش آنهاست، حراست نيز با افتخار در كار فرهنگي مشاركت كرده و با حساسيت در تحكيم ارزش ها و مباني آرماني انقلاب و اسلام فروگذار نخواهد كرد.»

رئيس مركز حراست دانشگاه آزاد اسلامي از زحمات رضا توحيدي تقدير و بهراد اسدي را به عنوان مدير كل جديد دانشگاه آزاد اسلامي استان و واحد اردبيل معرفي كرد.