1397/02/11 معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در استان: حرف امام خامنه اي سخن حضرت امام زمان (عج) است
    معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت: « اگر حرف امام خامنه اي را گوش كنيم به حرف امام زمان (عج) گوش داده ايم.»

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام محمد تجلايي در مراسم جشن نيمه شعبان اظهار كرد: « اطاعت از ولي امر مسلمين در وضعيت كنوني بين المللي و داخلي واجب و حياتي است و با گوش دادن به سخنان ايشان مي توانيم راه نفوذ را بگيريم.»

وي شاخصه هاي انتظار را زيبا دانست و افزود: « اولين مرحله رسيدن به امام زمان (عج) اينست كه بايد رنگ خدايي گرفت و يقين حاصل كرد كه ياد خدا بدون نام مهدي (ع) محقق نمي شود.»

تجلايي بيان كرد: « دومين شاخصه انتظار، مضطر بودن است و بايد با تمام وجود قبول كنيم كه امام زمان، صاحب تمام وجود ماست و آمدنشان قطعي است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل نيز گفت: « تمام دنيا در ضمير ناخودآگاه خود تشنه ولايت و عدالت است و تقدير خداوندي است كه روزي همگان با وجود امام زمان سيراب خواهد شد.»

دكتر اسحاق رسولي افزود: « در كنار اينكه جشن مي گيريم بايد توجه كنيم كه رسالت دانشگاهيان در عرصه آگاهي بخشي، هدايت و راهبري است و اين رسالت را خوب بشناسيم.»

وي افزود: « بايد بدانيم رسالت دانشگاهيان چيست، چه نقشي دارند و بايد چه گفتماني را پيش گرفته و چه الگويي را براي هدايت جامعه ارايه كرد.»

رسولي گفتمان ولايت را علمي ترين و انساني ترين گفتمان بشريت دانست و افزود: « احساس مي كنيم دانشگاه در زمينه بسط و گسترش گفتمان ولايت نقش فراگيري دارد و البته جاي كار زياد است و جا دارد نخبگان در زمينه گفتمان ولايت، گام هاي اساسي بردارند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بيان كرد: « اگر به امام زمان (عج) شناخت نداشته باشيم از گمراهان خواهيم بود و دعا كنيم جزو كساني باشيم كه نعمت ولايت و امامت به آنها داده شده است.»

اجراي مولودي خواني، قرائت شعر و تجليل از دانشجويان نمونه از ديگر برنامه هاي جشن نيمه شعبان در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بود.