1397/02/11 انعقاد تفاهم نامه همكاري بين دانشگاه آزاد اسلامي و كميته امداد استان اردبيل
    تفاهم نامه همكاري پژوهشي، فناوري، كارآفريني و حمايتي بين دانشگاه آزاد اسلامي و كميته امداد استان اردبيل با حضور رئيس و معاونان دو دستگاه منعقد شد.

به گزارش خبرنگار آنا، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل بيان كرد: « در تعامل بين دانشگاه و كميته امداد زمينه هايي ايجاد شود كه هم افزايي علمي، پژوهشي، فناوري و كارآفريني زياد شود.»

دكتر اسحق رسولي اظهار كرد: «رویکرد دانشگاه به سمت کارآفریني است و رسالت دانشگاه پژوهش و فن آوری است لذا تقویت ارتباط در این زمینه ها حائز اهمیت است.»

وي افزود: « مهمترين دغدغه اي كه در جامعه وجود دارد اين است كه زنجيره هاي دستگاه هاي اجرايي به هم وصل نيست و هر كدام جزيره اي عمل مي كند و ما در تلاش هستيم پيوند دانشگاه با جامعه و صنعت تقويت شود.»

رسولي  گفت: « توان علمي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل با 480 نفر عضو هيات علمي، منبع و ظرفيت بزرگي است كه بايد براي حل مسايل جامعه زياد شود.»

وي اصلی ترین آرمان نظام و انقلاب را خدمت به پابرهنگان دانست و گفت: « كميته امداد امام خميني (ره)  بر اساس اهداف و رسالت ها، نقش حمایتی و پشتیبانی دارد که باید از طریق مردم تامین کنند و بايد اذعان كرد روحیه کمک و دستگیری همکاران دانشگاه زیاد است.»

مدیر کل كميته امداد استان نيز گفت: « امداد بعد از 40 سال، یک سال است که ارتباط با دانشگاه را شروع كرده ولی باید این ارتباط سازمان یافته باشد و به نفع فقرا خروجی داشته باشد.»

حسين دشتي افزود: « انتظار از دانشگاه فراتر از یک مجموعه است. دانشگاه بايد در فرایند ارتقای کیفیت خدمات موثر واقع شود و ضرورت دارد فرآیندهاي زاید حذف و به صورت ساده ارایه خدمت شود.»

وي بر استفاده از یافته های پژوهشي دانشگاه در خدمت رساني كميته امداد تاكيد كرد.