1397/02/06 آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته در واحد اردبيل برگزار شد
    آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه هاي دولتي و آزاد اسلامي همزمان با سراسر كشور در واحد اردبيل برگزار شد.

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا تصريح كرد: « صبح امروز – پنجشنبه - تعداد 1037 نفر خواهر و 450 نفر برادر در دو حوزه امتحاني دانشكده علوم و دانشكده فني مهندسي با همديگر رقابت مي كنند.»

بهنام بهاري افزود: « فردا - جمعه - نيز تعداد 673 نفر خواهر و 863 نفر در حوزه هاي امتحاني دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته شركت مي كنند.»

وي بيان كرد: « دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با امكانات مجهز آزمايشگاهي، كارگاهي، رفاهي و آموزشي و همچنين داشتن اعضاي هيات علمي و كاركنان مجرب همواره يكي از دانشگاه هايي است كه مورد استقبال داوطلبان ادامه تحصيل در دوره هاي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا قرار مي گيرد.»

بهاري تاكيد كرد: « با برنامه ريزي هايي كه در هيات رئيسه و شوراهاي تخصصي انجام گرفته، سعي مي شود رضايت نسبي دانشجويان در تمامي زمينه ها بيش از پيش حاصل شود.»

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل براي تمام جوانان مملكت به خصوص دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي آرزوي موفقيت كرد.