1397/02/06 انعقاد قرارداد همكاري دانشگاه آزاد اسلامي با اداره كل منابع طبيعي استان اردبيل
    با حضور رئيس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامي و اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان اردبيل قرارداد همكاري در زمينه هاي پژوهشي، آموزشي، فناوري و كارآفريني بين دو مجموعه امضاء شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « وجود ثروت بزرگ دانش علمي ايجاب مي كند كه شرايطي فراهم كنيم تا اين سرمايه مهم در جهت توسعه و برون رفت از مشكلات و بحران ها بكار گرفته شود.»

وي بيان كرد: « بهترين راه پيش بيني آينده، ساختن آينده است و مفهوم آن اين است كه آينده را خودمان رقم بزنيم و تحقق آن مستلزم اين است كه پتانسيل هاي موجود در دستگاه هاي اجرايي را به هم وصل كنيم و با تدبير و برنامه ريزي براي رسيدن به اهداف توسعه اي تلاش كنيم.»

رسولی گفت: «  توسعه دانشگاه با توسعه استان گره خورده است و سعي ما رفع نيازهاي علمي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي استان با استفاده از تمام ظرفيت هاي هيات علمي، كاركنان، دانشجويان و امكانات فيزيكي است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اضافه كرد: « خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامي تجربه بسيار موفقي در خصوص توسعه بدون وابستگي به بودجه دولتي را دارا است و اين تجربه مي تواند در آينده شتاب بيشتري به خود گيرد.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: « دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، بزرگترین مجموعه آموزش عالی در استان است که خدمات ارزنده ای در قالب تربیت نیروهای علمی و متخصص و تولید علم ارائه کرده است.»

وی اظهار کرد: « رویکرد جدید دانشگاه حرکت به سوی دانشگاهی کارآفرین و فناور و تغيير براي خروج از آموزش محوری به سمت دانشگاه نسل دوم و سوم که همان پژوهش و فناور محور و كارآفرين است.»

رسولي اظهار اميدواري كرد تا انعقاد اين تفاهم نامه بتواند در جهت رشد و اعتلاي هر دومجوعه و ايجاد فرصت هاي كارآفريني مفيد و موثر واقع شود.

مدير كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان اردبيل نيز اجراي طرح هاي پژوهشي و تحقيقاتي را از جمله برنامه هاي مورد تاكيد اين اداره كل معرفي كرد.

مهندس شهامت هدايت به خبرنگار آنا گفت: « نظر به اهميت ارتقاي سطح دانش فني و تخصصي در زمينه تحقيقات مرتبط با موضوعات منابع طبيعي استان از يك سو و بهره مندي از توان علمي، آموزشي، پژوهشي و فن آوري مراكز علمي و دانشگاهي از ديگر سو، اين تفاهم نامه منعقد شد.

وي تاكيد كرد: « با علم بر اينكه هر دو نهاد در جهت گسترش فعاليت هاي پژوهشي و صيانت از منابع ملي تلاش مي كنند، لذا برقراري همكاري هاي تحقيقاتي، تبادل افكار، استفاده از امكانات، برگزاري و گسترش دوره هاي مهارتي با حفظ منافع دوجانبه در چهارچوب همكاري هاي في مابين امكان پذير خواهد بود.