1397/02/04 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل: پيوند دانشگاه و سما بايد منجر به هم افزايي شود
    رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل بر هم افزايي حاصل از پيوند دانشگاه و مدارس سما تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در جمع مديران و مسئولان مدارس سما اردبيل اظهار كرد: « در فلسفه و اهداف تاسيس مدارس ما پيوندي بين دانشگاه و مدرسه مدنظر است كه اتفاقي بي نظير به شمار مي رود و لازم است اين مقوله منجر به هم افزايي يكديگر شود.»

وي افزود: « فلسفه ايجاد مدارس سما اين است كه از ظرفيت دانشگاه در اين مدارس استفاده شود كه براي مدارس ديگر اين فرصت مهيا نيست بنابراين در حوزه فكري و برنامه ريزي در مدارس سما بايد بيشتر از دانشگاه استفاده شود و پيوند قوي تري ايجاد شود تا توانمندتر شوند.»

رسولي بيان كرد: « ضرورت دارد مدارس را از يكنواختي و كليشه خارج و جايگاهي ايجاد كنيم كه مورد توجه خانواده ها و دانش آموزان قرار گيرد.»

وي مدارس سما را پرچم دانشگاه معرفي كرد و گفت: « مدارس سما بايد پرچم دانشگاه باشد و هر چه افراشته تر باشد به دانشگاه بيشتر اعتبار داده و دانشگاه نيز به مدارس سما اعتبار مي دهد.»

رسولي ادامه داد: « ايجاد تصوير ذهني مثبت از دانشگاه در خانواده، بايد از مدارس شروع شود و اگر در مدارس خوب عمل كنيم در اعتباربخشي به دانشگاه موفق خواهيم شد.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در جمع دانش آموزان مدرسه هاي غيردولتي بازديد كننده از امكانات فني و حرفه اي آموزشكده سما نيز گفت: « براي ارزيابي هر ملتي كه بخواهد در نظام بين الملل با عزت و افتخار زندگي كند بايد ديد براي نسل جديد چه برنامه اي دارد و بچه ها خودشان دغدغه هايي دارند و سمت و سوي زندگي آن ها به كدام سمت است.»

رسولي افزود: « بايد ديد اين دانش آموزان براي خود و مملكت چه فكري دارند و وقت گرانبهاي خود را چگونه مي گذرانند و اين مقوله براي جامعه ايران خيلي اهميت دارد.»

وي گفت: « عصر حاضر، عصر اطلاعات و دانش است و دانش آموزان بايد با استفاده از اين دانش و اطلاعات مسير خوبي را براي زندگي خود ترسيم كنند كه سعادت در گرو مسيرهاي خوبي است كه انتخاب كرده اند.»

رسولي تصريح كرد:« در زمينه شغلي سه مسير استخدام و كارمندي، خود اشتغالي و كارآفريني را داريم و هركس در يكي از اين سه مسير قرار مي گيرد كه با توجه به وضعيت موجود جامعه بهترين نوع مسير شغلي كارآفريني است كه فرد علاوه بر اداره زندگي خود به ديگران نيز خدمت بزرگي مي كند.»

محمد اثني عشري معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي، فرهنگي سما اردبيل نيز بر اداره امور بر محور مشاوره و مشاركت همه مديران و مسئولان تاكيد كرد.