1397/02/03 رقابت 80 نفر در مسابقات شفاهی مسابقات قرآن و عترت واحد اردبيل
    کارشناس مسئول قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي اردبیل از رقابت 80 نفر در بخش شفاهي 23مين دوره مسابقات قرآن و عترت اين واحد دانشگاهي خبر داد.

ابراهيم ذوالفقارپور در گفتگو با خبرنگار آنا، اظهار كرد: « در بخش شفاهي 23مين مسابقات قرآن و عترت مرحله واحدی استادان، دانشجویان و کارکنان  تعداد 80 نفرخواهر و برادر در رشته های قرائت، حفظ و اذان به رقابت پرداختند که از این میان تعداد  16 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند.»

وي از ایجاد انگیزه و علاقمندی دانشگاهیان نسبت به سال های گذشته جهت حضور در مسابقات ابراز خرسندی كرد و گفت: « با حمایت همه جانبه مسئولین دانشگاه، در سال جدید مصمم هستیم با ایجاد کلاس های فوق برنامه، آموزش قرآن کریم و کرسی تلاوت نسبت به استعدادیابی و ایجاد شور و انگیزه بیشتر در میان دانشگاهیان جهت انس و الفت بیشتر با قرآن کریم و حضور پرشور در مسابقات به منظور ترویج آموزه های اخلاقی و رفتاری قرآن کریم با کمک خود دانشگاهیان گام موثری برداریم.»

وي از همه دست اندرکاراني که در برگزاری هرچه باشکوه‏تر مسابقات قرآن و عترت و سایر برنامه های قرآنی به نوعی یاری می رسانند، تشکر و قدردانی كرد.