1397/02/01 دبير هيات امناي استان اردبيل: ديدار با جانبازان موهبت الهي است
    دبير هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل گفت:« جانبازان، شهداي زنده هستند و ديدارشان براي ما موهبت و در جمع اين عزيزان بودن براي ما افتخار بزرگي است».

به گزارش خبرنگار آنا، دكتر اسحق رسولي در مراسم گراميداشت روز جانباز، اعياد شعبانيه و ميلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز را تبريك گفت و افزود: « اين روزها مناسبت هايي است كه نسيان و فراموشي كه ما در طول سال داريم تبديل به غفلت نشود».

وي افزود: « شأن و منزلت جانبازان ما خيلي بيشتر است و هدف ما از برگزاري چنين مراسمي اين است كه پاي حرف هاي اين بزرگواران بنشينيم و صحبت هايشان را بشنويم».

دكتر رسولي با اشاره به وقايع عاشورا گفت: « درس بزرگ عاشورا و رشادت و ايثارگري هاي حضرت عباس (ع)، عاشقانه در خدمت امام زمان و دين بودن است. و نيز جانبازان عصر ما كه در هشت سال دفاع مقدس از جان گذشتگي، ايثار و رشادت هاي بزرگي انجام دادند و اكنون در مقابل چشمان ما هستند، امنيت و آرامش فعلي جامعه ما در نتيجه ايثار و فداكاري شهدا و جانبازان دفاع مقدس است».

رسولي افزود: « اين درس بزرگي براي ماست كه به نوبه خود در جهت تحكيم هر چه بيشتر انقلاب و جمهوري اسلامي و در راستاي آرمان هاي امام شهدا و مقام عظماي ولايت فقيه تلاش كنيم».

وي افزود: « تجليل و احترام به جانباز، احترام به آرمانهاي حضرت ابوالفضل العباس (ع) و آرمانهاي دين اسلام است و هدف، تلاش براي كسب رضاي خداوند متعال و كسب رضايت خانواده هاي جانبازان بزرگوارمان است و تلاش مي كنيم شرمنده اين عزيزان نشويم و اينكه به ياد و در خدمت شان هستيم و فراموش شان نمي كنيم».

حجت الاسلام تجلايي؛ معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل نيز جانبازان را وارثان اصلي انقلاب و اسلام معرفي و حضرت عباس(ع) را به عنوان جانبازي كه ولايتمداري را با ايثار معنا كرد، دانست.

خاطره گويي كاركنان جانباز و تجليل از جانبازان عضو هيات علمي و كارمند از برنامه هاي اصلي اين مراسم بود.