1397/01/29 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبيل: پیشرفت جامعه در گرو عزيز داشتن علم و عالم است
    مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبيل پیشرفت جامعه را در گرو عزيز داشتن علم و عالم معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام سيف اله مدبر در نشست صمیمی با اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشكين شهر  با محوریت جلسه اخلاق مداری در محیط اداری گفت: « جامعه ای پیشرفت می کند که علم و عالم در آن عزیز باشد، اگر به علم و عالم عزت داده شود جامعه پیشرفت می کند.»

وي افزود: « استادان و کارکنان جایگاه ویژه و خطیری دارند و دانشجویان در محیط اداری و آموزشی از اعمال و رفتار جامعه دانشگاهی اعم از اساتید و کارکنان الگو برداری كرده و آن را به جامعه انتقال می دهند.»

وي تاكيد كرد: « لازم و ضروری است که اعمال و رفتارمان را در محیط اداری با الگو گرفتن از ائمه اطهار وفق دهيم.»

دکتر مدبر افزود: « با توجه به جایگاه والای علم در جامعه همواره باید مراقب باشیم علم را ابزار سیاست نکنیم تا باعث تزلزل جایگاه علم در جامعه نشويم».

دکتر ابراهیم دادفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر نيز از حضور دکتر مدبر مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشگین شهر تقدیر و تشکر كرد.

جلسه پرسش و پاسخ پایان اين نشست صمیمی بود.