1397/01/18 رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل خبر داد؛ راه اندازي « یونی هتل » در شهر توريستي سرعين
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل از راه اندازي « یونی هتل » در شهر توريستي سرعين خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر اسحق رسولي اظهار كرد: « دانشکده تخصصی گردشگری در قالب « یونی هتل »  با هدف تربیت و آموزش تخصصی توریسم، امسال در شهر سیاحتی سرعین راه اندازی می شود.»

وی بيان کرد: « در راستای همگامی دانشگاه آزاد اسلامی با توسعه استان، تفاهم نامه ای با استانداری اردبیل برای راه اندازی دانشکده تخصصی گردشگری، ایجاد رشته های مرتبط با صنعت گردشگری و همچنین آموزش های آزاد بین المللی در واحد سرعین منعقد شده است.»

وي افزود: « در حال حاضر رشته های حسابداری، معماری و آب در دانشگاه آزاد اسلامی سرعین دایر است و تلاش بر این است رشته های کارآفرینی گردشگری، بازاریابی گردشگری و رشته های مرتبط با مهارت های حوزه هتلداری و رستوران‏داری از سال آینده در سرعین ایجاد شود.

رسولی گفت: «  توسعه دانشگاه با توسعه استان گره خورده است و سعي ما رفع نيازهاي علمي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي استان با استفاده از تمام ظرفيت هاي هيات علمي، كاركنان، دانشجويان و امكانات فيزيكي است.»

وي ادامه داد:« گردشگري و سلامت دو محور فعاليت هاي دانشگاه در راستاي تحقق اهداف فوق است كه از همه استادان و كاركنان دانشگاه درخواست مي كنيم در اين زمينه نهايت همكاري را داشته و ايده هاي خود را مطرح كنند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اضافه كرد: « خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامي تجربه بسيار موفقي در خصوص توسعه بدون وابستگي به بودجه دولتي را دارا است و اين تجربه مي تواند در آينده شتاب بيشتري به خود گيرد.»