1396/12/24 رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي اردبيل: عيد نوروز، بهترين فرصت براي معرفت شناسي است
    رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل عيد نوروز را بهترين فرصت براي معرفت شناسي دانست.

حجت الاسلام سيف اله مدبر در جلسه شوراي اداري پايان سال اين دانشگاه گفت: « صله رحم از موارد مورد تحسين دين است كه در عيد نوروز انجام مي شود و در واقع بهترين فرصت براي تحصيل معرفت است.»

وي بيان كرد: « در دين اسلام سه راه وجود دارد كه بگوييم نظر اسلام و آن راه ها، قول ، كردار و تقرير پيامبر و ائمه معصومين (ع) است و عيد نوروز هم از مواردي است كه مورد تاييد دين از طريق تقرير است.»

رئيس دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل تصريح كرد: « آنچه كه مورد اتفاق و مورد قبول قرار گرفته است زيبا و خوب بودن نوروز و تقرير نسبي آن است و پيامبر آن را نهي نكرده است.»

دكتر مدبر اظهار كرد: « موارد زيادي وجود دارد كه دين آن را تاييد مي كند ولي ما به آن خوب عمل نمي كنيم بنابراين نمي توانيم بگوييم كه آن كار بدي است و در واقع ما آن كار را نمي توانيم به خوبي انجام دهيم.»

وي بر آموزش اصولي جوانان تاكيد كرد و خصلت هاي انساني را در چهارچوب چهار عنصر خاك، باد، آب و آتش قلمداد كرد.

در جلسه شوراي اداري دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از كاركنان بازنشسته تجليل بعمل آمد.