1396/12/22 دبير هيات امناي استان اردبيل خبر داد: كاشت نهال به تعداد دانشگاهيان استان اردبيل
    دبير هيات امناي استان اردبيل از كاشت نهال به تعداد دانشجويان، كاركنان و استادان واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي استان خبر داد.

دكتر اسحق رسولي در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « در استان اردبيل نزديك 16 هزار دانشجو، كارمند و استاد وجود دارد كه به نيت هر نفر يك درخت در محوطه هاي واحدهاي دانشگاهي و همچنين جاده هاي مواصلاتي استان با همكاري اداره كل منابع طبيعي استان كاشته مي شود.»

وي گفت: « درخت هايي كه براي محوطه واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در نظر گرفته شده از نوع مثمر بوده كه با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و وقف نهال از سوي استادان، كاركنان و دانشجويان صورت مي گيرد و نهال هاي مد نظر براي جاده ها از نوع غيرمثمر خواهد بود.»

وي تاكيد كرد: « طبق هماهنگي هايي كه با مديركل منابع طبيعي استان اردبيل بعمل آمده مقرر است زمين هايي براي احداث باغ و جنگل  در اختيار دانشگاه آزاد اسلامي قرار گيرد كه در توسعه فضاي سبز بين راهي و توسعه درخت كاري در استان مفيد و موثر خواهد بود.»

کاشت درخت و ایجاد فضای سبز از دین به ارث رسیده است

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل هم گفت:  کاشت درخت و ایجاد فضای سبز از دین ما با زبان و اعمال اهل بیت (ع) به ارث رسیده است.

حجت الاسلام دكتر سیف اله مدبر در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: « در احادیث مختلف به کاشت درختان مثمر تاکید شده است که از جمله این احادیث می توان به روایتی اشاره کرد که امام حسن (ع) دستور به قطع درخت صدر می دهد و در ادامه دلیل این کار را کاشت درخت مثمر انگور اعلام می کند.»

وی افزود: « عقل انسان ها هم به این موضوع حکم می کند که در کاشت درخت اولویت با درختان مثمر است زیرا علاوه بر اینکه تمام ویژگی های درختان غیر مثمر را دارند، از ویژگی ثمر دهی نیز بهرمند هستند .

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل به برنامه همگانی کاشت درخت در فضای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اشاره كرد و گفت: « کاشت چند صد درخت در 8 نوع میوه به همت رییس و پرسنل دانشگاه روز يك شنبه آغاز شد و در روزهاي آينده نيز ادامه خواهد داشت»

دكتر مدبر تصریح کرد: « تمامی این درختان جهت استفاده دانشجویان عزیز کاشته می شود و به هیج وجه دوست نداریم در اجرای این طرح مبارک هزینه ای برای دانشگاه تحمیل شود و در واقع درختان به همت استادان، پرسنل و دانشجویان خود دانشگاه فراهم شده و با نیت خیر احسان روز سه شنبه کاشته خواهد شد.»

وی گفت: « خیرین عزیز نیز می توانند در این برنامه نیک سهیم باشند و درختان مثمری را جهت کاشت در فضای دانشگاه آزاد اسلامی هدیه کنند که ما نیز در این بین واسطه کار خیر هستیم و در واقع این کار نیک و مبارک تبیلغ در راه دین محسوب می شود.»