1396/12/21 بازديد اعضای هیات علمی واحد اردبيل از واحد هاي شهرک صنعتی اردبیل
    به همت اداره طرح های تحقیقاتی دانشگاه با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان و در راستای گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از دو واحد شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل بازديد كردند.

رئیس اداره طرح های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار آنا برقراري ارتباط منسجم و سازمان يافته بين صنايع و دانشگاه ها را يکي از نيازهاي اساسي کشور دانست.

فرزانه اظهار كرد: « اين ارتباط به دانشگاه ها کمک مي‌کند تا قسمتي از فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي خود را در راستاي مشکلات موجود در صنايع کشور جهت دهي کرده و متخصصاني توانا و شايسته را پرورش دهند.»

وي افزود: « دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به منظور گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه به عنوان حلقه مفقوده تحقق اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان اقدام به برگزاری بازدیدهای علمی-صنعتی با حضور اساتید هیات علمی کرده است.»

فرزانه ادامه داد: « بدین منظور در گام نخست و پس از جلسات با کارشناسان شرکت شهرکهای صنعتی، 20 واحد صنعتی فعال دارای پروانه تحقیق و توسعه از سازمان صنعت و معدن استان که در این زمینه موفق بوده اند، برای بازدید انتخاب شدند.»

فرزانه بيان كرد: « برنامه بازدید جمعی از اساتید هیات علمی گروههای برق، مکانیک، کامپیوتر، صنایع و عمران و نیز کارشناسان شرکت شهرکهای صنعتی از کارخانه های مارشال الکترونیک (تولید کننده تلویزیون های ال ای دی، لوازم صوتی تصویری) و کارخانه آذر ساروج سبلان (تولیدکننده بتن سبک اتوکلاو شده) انجام شد و پس از بازدید از خط تولید و بررسی فنی و تخصصی خط و پرسش و پاسخ، جلسه تخصصی با حضور مدیران واحد، اساتید و کارشناسان شرکت برگزار شد.»

وی تصریح کرد: « افزایش بهره وری واحدهای صنعتی، تقویت بخش تحقیق و توسعه واحدها، تبدیل واحدهای مستعد به واحد دانش بنیان، آشنایی اعضای هیات علمی با نیازهای صنعت و تبدیل آن به پروژه های تحقیقانی و مشاوره ای و اطلاع از نیاز واحدها به فناوری های نو از جمله این اهداف است.»

او اضافه كرد: « ایجاد و ثبت فناوری ها و دانش فنی برای بهره برداری واحد صنعتی، رفع نیازمندی های حوزه دانشجویی از طریق پایان نامه های دانشجویی، مهارت آموزی دانشجویی از طریق کارورزی و کارآموزی، تشکیل اتاق فکر صنعت و دانشگاه و نیز تشکیل دفاتر کارآفرینی تخصصی از سایر اهداف این بازدید به شمار می رود.»

فرزانه گفت: «  تجربیات به دست آمده بیانگر آن است که واحدهایی که از نیروی کار متخصص و با تحصیلات مربوطه استفاده کرده و از علم روز بهره برده اند به مراتب از نظر کیفیت محصول و حضور در بازار از وضعیت بهتری نسبت به دیگر واحدهای صنعتی برخوردار هستند. »

اين استاد دانشگاه  ضمن ابراز امیدواری از ثمربخش بودن اینگونه برنامه ‌ها و حضور محققان علمی در عرصه های عملی و فضای کسب و کار، حمایت کامل دانشگاه را از طرح های تحقیقاتی را اعلام کرد.