1396/12/20 معاون اداری و مالی واحد اردبیل: با هنرنمایی مدیران مالی می شود از بحران عبور کرد
    معاون اداری و مالی واحد دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل خارج شدن از بحران ها را با هنرنمايي مديران مالي امكان پذير دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا دكتر حسين عليپور در جلسه  شورای تخصصی اداری و مالی واحدهای استان اردبیل هنر مدیریت را از موضوعات اساسی دانست و گفت: « واحدها با بحرانی مواجه شده اند که البته بزودی از آن خارج خواهیم شد و با هنرنمایی معاونان و مدیران مالی می شود از این بحران عبور کرد.»

وي بيان كرد: « بودجه و چارت سازمانی از موضوعات مهمی بودند که در جلسه هیات امنا مطرح شد و با توجه به مباحث مطروحه ضرورت دارد درآمد را افزایش و هزینه ها را تعدیل کنیم.»

علیپور ادامه داد: « 86% هزینه ها را پرداخت حقوق و دستمزد تشکیل می دهد که باید به نحوی تعدیل شود و به تناسب درآمدها باید هزینه شود.»

وی افزود: « برای کاهش هزینه ها باید کار اصلی عمدتا روی حقوق و دستمزد باشد که براي اين منظور در خصوص چارت های اداری تغییرات اساسی لازم است.»

علیپور تاکید کرد: « در بودجه پژوهشی، فرهنگی و ورزشی هم تعدیلاتی مورد نیاز است تا هزینه های دانشگاه را تا حدودی کاهش دهيم.»

معاون اداری و مالی اردبیل به ارایه راهکارهای عملی درآمدزایی و کاهش هزینه تاکید کرد و گفت: « کارگروه های تخصصی با محوریت استادها تشکیل شود و از کمک هیات علمی در واحدها استفاده شود همانطور که کارگروه ارتباطات در روابط عمومی تشکیل شده است.»