1396/12/13 آغاز دوره آموزشی «شمیم معرفت » ویژه دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی استان اردبیل
    دوره آموزشی «شمیم معرفت » ویژه دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی استان اردبیل با حضور مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان، رئيس و معاون فرهنگي دانشجويي واحد آغاز شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل در مراسم آغاز به كار اين دوره گفت: « اگر علومي كه استادهاي دانشگاه در سينه هاي ما قرار مي دهند با جهان بيني توحيدي توام شود، تمام علوم آبادگر مي شوند.»

حجت الاسلام سيف الله مدبر اظهار كرد: « ايمان زماني كه با همراه علم شد، آن علم آباد گر مي شود و تخريب گر نيست.»

وي با اشاره به نظريه هاي مختلف در خصوص تقسيم علم بيان كرد: « بر اساس نظريه اي كه همه علوم را اسلامي مي داند، همه چيز آيات الهي است و انسان و كوه همه آيات الهي هستند پس در مسير سبيل الله قرار مي گيرند و راه هاي رسيدن به خدا محسوب مي شوند.»

دكتر مدبر خاطرنشان كرد: طرفداران اين نظريه اعتقاد دارند اگر انسان سالم باشد، به طور قطع نابغه است و بايد مسير نبوغش را پيدا كند كه اين جنبه وحياني بشر است.»

وي تاكيد كرد: اگر جهان بيني انسان ها درست شود همه نگاه هاي مادي از بين رفته و جرم و فسادي هم بووجود نمي آيد و نگاه مادي است كه عده اي اعتقاد دارند تعدادي از علوم اسلامي و تعدادي غيراسلامي است.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل نيز اظهار كرد: « امروزه نظام جمهوري اسلامي يك ويژگي تاريخي و فكرجديد را براي بشريت آورده كه برگرفته از آموزه هاي انبياء است و چكيده و كاملترين آن در قران و عترت خلاصه شده است.»

دكتر اسحق رسولي افزود: « به بركت اين نظام همه انديشه هاي انبياء و اولياء در اين سرزمين پرتو افشاني مي كند و براي اينكه اين پرتو افشاني زياد شود نياز به فعاليت هاي علمي و فرهنگي در دانشگاه است.»

وي تاكيد كرد: « تمدن و مدنيت در تاريخ نقل مكان كرده و از غرب به شرق و بالعكس جابجا شده كه در قرن 21 تمدن نوين از اين منطقه شروع خواهد شد.»

رسولي گفت: « تمدن غرب با اين تكنولوژي و فن آوري، در مسايل انساني و اخلاقي  به بن بست خواهد رسيد كه نمود عيني آن در جنگ هاي مختلف و بمباران و سلاح هاي مرگبار كه باعث از بين رفتن زندگي افراد بي گناه مي شود.»

وي بر به بن بست رسيدن اين تمدن تاكيد كرد و گفت: « ولي در سرزميني كه متصل به آموزه هاي انبياء و اولياء است، پيشرفت همراه با انسانيت است و اخلاق را سرلوحه فعاليت ها و تصميم گيري هاي خود قرار داده است.»

رسولي  بيان كرد: « وظيفه دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي استفاده از انديشه وحي الهي براي نجات بشريت است كه علمش نافع براي انسانيت است.»

وي اضافه كرد: « رمز موفقيت دانشجو پرسشگري است و دانشگاه جاي پرسشگران و جستجوگران است و بايد اين اصل را در نظر داشته باشيم كه اگر سوال نباشد چيزي ياد نخواهيم گرفت.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بر توليد فكر نو بر اساس معرفت و پرسشگري تاكيد كرد.

دوره آموزشی «شمیم معرفت » ویژه دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی استان اردبیل تا 16 اسفندماه در قالب كارگاه هاي تخصصي، برنامه فرهنگي و تفريحي ادامه دارد.