1396/12/13 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل: سرمایه های اصلی كشور، نخبه های فکری و استعداد های درخشان است
    نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: « سرمایه های اصلی كشور ما چاه های نفت نیست بلکه نخبه های فکری و استعداد های درخشان است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، حجت الاسلام سيد حسن عاملي در جمع نخبگان اردبیلی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل گفت: «سرمایه های اصلی ما چاه های نفت نیست بلکه نخبه های فکری و استعدادهای درخشان، سرمایه های اصلی کشور ما هستند که اگر کنار آنها غرور و غیرت ملی داشته باشند، ثروت در آنهاست.»

دکتر عاملی به مسئله علم تاکید کرد و افزود: « سیر تحولات علمی به سرعتی دست یافته که  اگر علم، امپراطوری رسانه ای و نهادهای بین المللی دست هر کشوری بیافتد بقیه دولت ها و ملت ها را برده خود می داند و می تواند دولت های دیگر را با آن مدیریت و اداره کند.»

دکتر عاملی به اهمیت علم و قدرت اشاره کرد و گفت: « وقتی انقلاب شد شوروی، آمریکا، اروپا و اعراب، صدام را به تجهیزات نظامی مسلح و میلیون ها دلار پول در اختیار وی قرار دادند و صدام قرارداد الجزیره را در برنامه تلویزیونی پاره کرد و قصد داشت که تهران را ظرف 2 روز فتح کند و همزمان آمریکا سکوی نفتی سلمان را منهدم کرد و به ناوهای سهند و سبلان حمله کرد.»

وي ادامه داد: « ولی اکنون انقلاب اسلامی در این 40 سال به جایی رسیده است که از لحاظ نظامی و موشکی جزء پیشرفته ترین کشورهاست  و  رزم ناوهای ایران در دریاهای بین الملل و حتی در کانال سوئز نیز حضور پیدا می کنند.»

امام جمعه اردبیل بصیرت و آگاهی سیاسی را از موضوع های مهم دانست و بیان کرد: « گاهی به جنگ های سخت و اسلحه و توپخانه نیازی نیست بلکه با جنگ های روانی و غیره می توانند به یک کشور ضربه ای بزنند که مردم آن صدها سال خود را پیدا نکنند.»

وی افزود: « اخلاق، اصلی ترین عنصر در خوشبختی انسان است و رفتارهای اجتماعی در آرمانی بودن تاثیرگذار است وشما باید بدانید چگونه رابطه خود را با جامعه، با خود و حتی با طبیعت تنظیم کنید.»

وي سال 1285 و انقلاب مشروطه را سال بیداری ایرانی دانست و گفت: « زمانی که استعمارگران در آن زمان همه چیز را از دست رفته دیدند مشروطه را در دست رضا شاه انداختند و غارت شدن کشور از آن زمان شروع شد. دادن خاک ایران به کشورهای همسایه و پیمان سعدآباد از مهمترین خیانت ها به این کشور بود.»

امام جمعه اردبیل به بحران بی آبی هم اشاره کرد و گفت: « آب نیست و بعد 20 سال بیشتر شهرهای ایران از جمله نیشاپور، مشهد و حتی اردبیل با کمبود آب و بحران مواجه خواهند شد و علت آن همان خیانت شاهان و نداشتن علم بود که با از دست دادن خاک وطن، سدها و منابع عظیمی از آب را از دست دادند.»

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: « آینده کشور در دست شماست، استقلال در دست شماست و مسئولین باید زمینه ای را فراهم کنند که نخبه ها به خارج از کشور نروند.»

وی خطاب به فرماندار و مدیرکل آموزش و پرورش تاکید کرد: «عسلویه، پایتخت انرژی ایران است و تمهیدات لازم را برای سفر تعدادی از نخبگان برای بازدید از عسلویه انجام دهند.»