1396/12/06 صدور کارت اهداي عضو به 160 نفر از استادان، کارکنان و دانشجویان واحد اردبیل
    مدير امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از صدور کارت اهداي عضو به 160 نفر از استادان، کارکنان و دانشجویان توسط کانون هلال احمر اين واحد دانشگاهي خبر داد.

اكبر قاسمي در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « عضوگیری 150 نفر از دانشجویان در کانون، برگزاری اردوی جهادی با مشارکت جمعیت هلال احمر شهرستان اردبیل به روستای صعب العبور کوهساره و ویزیت رایگان توسط پزشکان داوطلب از جمله فعاليت هاي کانون دانشجويي هلال احمر واحد است.»

وي افزود: «  توزیع داروی رایگان، ایستگاه صلواتی، ایستگاه سلامت شامل پایش فشار خون و تست قند خون، زیارت قبور شهدا و دیدار با خانواده های شهدای کوهساره، برگزاری مسابقات فریزبی و بومی محلی بین اعضا کانون و اهداي جایزه به 3 نفر از سوي هیات فریزبی استان که این مراسم در سالن تربیت بدنی واحد برگزار شد، از ديگر برنامه هاي كانون است.»

قاسمي برنامه هاي ديگر كانون دانشجويي هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل را شرکت اعضاي  کانون در مسابقه آدم برفی که توسط شهرداری در سرعین برگزار شد، کسب مدال برنز توسط کانون و شرکت کلیه اعضاي کانون در راهپیمایی 22 بهمن عنوان كرد.