1396/12/03 برگزاري اولین نمایشگاه دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشجویان معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
    اولین نمایشگاه دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشجویان معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل به مناسبت روز مهندس 5 الی 7 اسفند ماه 96، در محل دانشکده فنی و مهندسی، به همت گروه معماری و انجمن علمی دانشجویان معماری و با حمایت دفتر فرهنگی دانشگاه، برگزار مي شود.

مدیر گروه معماری مقطع کارشناسی واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « هدف از برگزاری این نمایشگاه با توجه به ماهیت عملی رشته معماری، ارائه آثار و دستاوردهای عملی دانشجویان جهت ایجاد انگیزه و پویایی و معرفی دانشجویان خلاق و توانمند در حوزه دروس طرح، ماکت سازی، طراحی با دست آزاد، جزییات اجرایی ساختمان و مهارت های نرم افزاری در  این رشته است تا بتوان بستری برای آشنایی سایر دانشجویان و اساتید محترم با ماهیت این رشته فراهم آورد.»

سیده الهام علوی زاده تصريح كرد: « این نمایشگاه علاوه بر ارائه آثار، دارای برنامه های تکمیلی شامل برگزاری دو ورکشاپ تخصصی در روز اول و دوم نمایشگاه شامل  عکاسی و مبحث 19 مقررات ملی ساختمان از سوي استادان این رشته خواهد بود.»

وي افزود: « با توجه به اینکه مسابقات معماری جایگاه مهمی در ارائه ایده های مختلف و پرورش خلاقیت دارند، برگزاری دو مسابقه معماری از برنامه های جذاب این نمایشگاه سه روزه خواهد بود.»

علوي زاده ادامه داد: « مسابقات با عنوان مسابقه عکاسی "نور در معماری" و مسابقه اسکیس " طراحی المان ورودی دانشکده فنی و مهندسی"  جهت  استفاده از پتانسیل های دانشجویی برای کمک به اهداف عمرانی دانشگاه در نظر گرفته شده اند و به نفرهاي اول تا سوم این مسابقات جوایز ارزنده ای اهدا مي شود.»

عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل بيان كرد: « تلاش گروه معماری بر این بوده است تا در این نمایشگاه ارتباط محیط آموزشی با جامعه تخصصی و حرفه ای معماری تقویت شده و با هماهنگی های انجام شده، حضور حامیان مالی - معنوی از جمله سازمان نظام مهندسی ساختمان  استان، تولید کنندگان مصالح ساختمانی مرتبط با مباحث روز طراحی و اجرا و سایر شرکت های مرتبط با حوزه صنعت ساختمان، از نقاط قوت نمایشگاه خواهد بود.»

علوي زاده خاطرنشان كرد: « مراسم اختتامیه روز دوشنبه ساعت 5 عصر با حضور مسئولان شهری و دانشگاهی در محل دانشکده فنی برگزار شده و با  تقدیر از آثار برگزیده در دو حوزه تخصصی و آراي عموم، و برندگان مسابقات  به کار خود پایان خواهد داد.»

وي اظهار اميدواري كرد با برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه، گامی در جهت ارتقاي کیفی و آموزشی دانشگاه برداشته شود.