1396/12/01 حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر: حضرت زهرا (س) کتاب الهی است
    مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان اردبيل از حضرت زهرا (س) به عنوان كتاب کتاب الهی ياد كرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مدبر در ويژه برنامه اي كه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) برگزار شده بود با تشریح و معرفی حدیث شریف کسا و اظهار کرد: « حضرت فاطمه زهرا به واسطه حجاب و پوشش خود خیرالنسا شد لذا زنان جامعه ما باید از ایشان الگو بردارند و خودشان را با رفتار و کردار این بانوی عزیز مقایسه کنند.»

وی گفت : « حضرت زهرا (س) به منزله کتاب الهی است و مردم ما باید به سخنان و دستورات ایشان برای رستگاری در دنیا و آخرت توجه ویژه ای داشته باشند.»

مسئول نهاد رهبری در ادامه بیان کرد: « اگر حضرت زهرا (س) آیینه ما باشد آن وقت است که ما پیرو ایشان هستیم وگرنه تبعیت بدون مطابقت دادن زندگی مان با ایشان ممکن نیست.»

دكتر مدبر بخشی از وصیت نامه آن حضرت را بيان كرد و جملات گهربار ایشان را مصداق بارز عفاف و حجاب واقعی دانست.

در ادامه برنامه مداح اهل بیت آقای سیفی به روضه خوانی پرداخت و در آخر از عزاداران پذیرایی به عمل آمد.