1396/11/25 برگزاري کارگاه آموزشی کاهش آسیب های اجتماعی ویژه دانشجویان در واحد اردبيل
    کارگاه آموزشی کاهش آسیب های اجتماعی ویژه دانشجویان به همت اداره کل فرهنگی واجتماعی دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل در حال برگزاري است.

رئيس اداره فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « این کارگاه درقالب ۱۰ جلسه یک و نیم ساعته در محل دانشکده فنی (سالن عطامهر) برگزار شده و به دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه گواهینامه پایان دوره صادر خواهد شد.»

فريبا رامزي افزود: « در این کارگاه ۶ نفر از اساتید گروه روانشناسی و معارف اسلامی دانشگاه در موضوعات مختلف کارگاه امر تدریس را برعهده دارند.»

وي گفت: « موضوعاتی از قبیل خشونت و طلاق، رفتار جرأت‏مندانه، شکست عاطفی، مهارتهای زندگی، ارتباط دختر و پسر، ارتباط موثر و مشاوره پیش از ازدواج از موضوعاتی است که در این کارگاه مورد بحث و تدریس قرار می گیرد.»

به گزارش خبرنگار آنا در جلسه دوم اين كارگاه معاون دفتر امور فرهنگي، اجتماعي استانداري اردبيل با بيان ۴ موضوع و آسیب اجتماعی از بیانات مقام معظم رهبری، اعتیاد، طلاق، مفاسد اخلاقی و حاشیه نشینی را جزو اولویت های فرهنگی بیان کرد و رسالت دانشگاه را در این خصوص سنگین و پرمسئولیت دانست.

پروانه رضا قلي زاده از اهتمام دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل به عنوان اولین دستگاه مجری برگزاری این کارگاه تقدیر و تشکر كرد.

رئیس دانشگاه نيز با تشکر از استقبال دانشجویان شرکت کننده در کارگاه، از اساتیدی که امر تدریس در این کارگاه را برعهده دارند تشکر کرد و از تشکل ها و کانون های فرهنگی که زمینه و بستر لازم را برای برگزاری چنین کارگاه هایی فراهم کنند که موجبات نشاط و تعالی روحی دانشجویان را فراهم کنند، استقبال کرد.»

دكتر اسحق رسولي پیشگیری و کاهش آسيب های اجتماعی را جزو ضروریات و اولویت های فرهنگی دانست و مسئولان فرهنگی دانشگاه را برای برگزاری برنامه هایی که چنین موردی را علاج کند تشویق کرد.