1396/11/24 کارشناس قرآن و عترت واحد اردبیل خبر داد: پرداخت 300 ميليون ريال به رتبه هاي برتر مسابقات قرآن و عترت
    کارشناس قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از پرداخت حدود 300 ميليون ريال به حائزين رتبه هاي برتر بيست و سومين دوره مسابقات قرآن و عترت در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

ابراهیم ذوالفقارپور در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « اين مبلغ در قالب کارت هدیه به تعداد 51 نفر از حائزین رتبه های برتر این دوره از مسابقات كه در دربخش شفاهی شركت كرده بودند اهدا شد و جوایز بخش کتبی نيز در ماه مبارک رمضان سال جاری تقديم برگزيدگان شد.»

وي با تاكيد بر استقبال قابل توجه دانشجویان از مسابقات قرآن و عترت که همه ساله رو به افزایش است، همه دانشجویان، استادان و کارکنان را جهت شرکت دراین دوره دعوت كرد.

کارشناس قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل با بيان اينكه بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات در آذر ماه سالجاري برگزار شد، نیمه اول اسفندماه را زمان برگزاری بخش شفاهی اعلام كرد.

ذوالفقارپور درخصوص بخش هنرو ادبیات دینی و پژوهشی هم اظهارگفت: « تا 20 فروردین ماه آثار 24 رشته گردآوری شده جهت داوری به واحد کرمان ارسال خواهد شد.»

کارشناس قرآن و عترت واحد اردبیل اعلام کرد: « مرحله کشوری اساتید و دانشجویان مربوط به بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت سال آینده در واحد ارومیه برگزار می شود.»

ذوالفقارپور برای همه خادمین قرآن و عترت مخصوصا دانشجویان عضو کانون های قرآن و عترت که خالصانه در تلاشند که این مسابقات به نحو احسن برگزار شود و  همچنین از همه مسئولان و هیات رئیسه، استادان و کارکنان واحد اردبیل که در انجام برنامه های قرآن و عترت صمیمانه همکاری و تلاش می كنند، تقدیر و تشکر كرد.