1396/11/23 دانشجوي برتر رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل: براي رسیدن به بالاترین سطوح علمي تلاش مي كنم
    ندا ممي زاده؛ دانشجوي رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل توانست در آزمون علوم پايه جزو 2.5 درصد نفرات برتر كشور باشد، اين موضوع بهانه شد تا گفتگوي كوتاهي با وي داشته باشيم.

ممي زاده به خبرنگار آنا گفت: « اولویت اول من به عنوان فردی از جامعه این است که پزشکی متعهد و باسواد باشم و تا رسیدن به بالاترین سطوح تلاش خواهم کرد.»

وي در خصوص وضعيت رشته پزشكي اظهار كرد: « به نظرم رشته پزشکی به دلیل مسئولیت خطیری که دارد نیازمند توجه مضاعف مسئولین است. اکثر اساتید ما در زمینه تدریس بطور جدی و مسدولانه تلاش می کنند و مسئولین نهایت تلاش خود را برای انجام صحیح امور دارند اما به جدیت و تلاش بیشتری در این زمینه نیاز داریم.»

اين دانشجوي موفق افزود: « عملکرد دانشگاه در حیطه مباحث تئوری در حد مطلوب است اما در حیطه مباحث عملی و با توجه به اهمیت آن در رشته پزشکی نیازمند توجه بیشتری از سوی استادها و دانشجویان هستیم.»

ممي زاده در پاسخ به سوال كه مسئولين دانشگاه چه قدر از شما حمايت مي كنند، بيان كرد: «  مسئولین دانشگاه و آموزش دانشکده پزشکی  در چهارچوب قوانین نهایت تلاش خود را برای تسهیل و پیشبرد کارهای دانشجویان انجام می دهند.»

وي در خصوص نحوه مطالعه خود براي آزمون علوم پايه گفت: « من از شروع ترم 4 که ترم آخر علوم پایه بود برای آزمون برنامه ریزی کردم. با توجه به حجم زیاد دروسی که داشتم دو درس ماژور یعنی آناتومی و بیوشیمی را همزمان با دروس دیگر می خواندم. سعی من این بود که دروس ترم 4 را در طول ترم بخوانم و نیازی به مطالعه آن ها قبل از آمون نداشته باشم.»

وي افزود: « بعد از اتمام امتحانات پایان ترم چند هفته از درس فاصله گرفتم و یکماه قبل از آمون برنامه ریزی کرده و روزی 8 ساعت مطالعه داشتم. سعی من این است در کاری که انجام می دهم حداکثر تلاشم را بکنم و بهترین باشم.»

وي  فیلمبرداری و کارگردانی را از زمینه های مورد علاقه خود دانست و ادامه داد: «  تا حدودی سعی می کنم در زمینه پژوهشی هم فعال باشم. در حال حاضر عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه هستم و تلاشم را در این زمینه افزایش خواهم داد.»

دانشجوي پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل در مورد حمايت هاي خانواده از وي، اذعان كرد: «  احساس می کنم در این زمینه فردی خوش شانس هستم خانواده ای حامی و مشوق دارم. مشاور خوبی در تمام زمینه های تحصیلی هستند و تک تک اعضای خانواده همواره من را به تلاش و رسیدن به درجات بالاتر تشویق می کنند.»

وي ادامه داد: « خانواده ام به استعدادهای من ایمان دارند و باعث دلگرمی من هستند. و من همیشه سعی میکنم با موفقیت های خود باعث خوشحالی آن ها باشم. و همیشه قدردان زحمات پدر و به ویژه مادرم هستم.»

وي خطاب به كساني كه مي خواهند در امور زندگي و تحصيلي موفق باشند، ابراز عقيده كرد: « در زندگی فرصت های زیادی برای یافتن استعداد و شکوفایی آن وجود دارد و تلاش با برنامه ریزی حتما نتیجه بخش خواهد بود. استفاده از راهنمایی و تجربیات افراد موفق و تلاش زیاد و کمک به یکدیگر باعث پیشرفت فردی و جمعی خواهد بود.»

ممي زاده گفت: « بر خود وظيفه مي دانم از ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل، مدیر کل روابط عمومی و اساتید گرانقدر و مشاوران آزمون علوم پایه نهایت تشکر را داشته باشم زيرا كه توجه و لطف مسئولین مرا برای تلاش بیشتر و کسب مقام های بالاتر در آزمون ها و مراحل بعدی تحصیلی امیدوارتر کرده است.»