1396/11/19 كارمند واحد اردبيل، رئيس شوراي مشاركت هاي مردمي زنان مجمع خيرين سلامت استان اردبيل شد
    كارمند دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل به عنوان رئيس شوراي مشاركت هاي مردمي زنان مجمع خيرين سلامت استان اردبيل منصوب شد.

به گزارش خبرنگار آنا، فريبا رامزي؛ رئيس اداره فرهنگي و اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل با حكم مديرعامل مجمع خيرين سلامت استان اردبيل مسئوليت رئيس شوراي مشاركت هاي مردمي زنان مجمع خيرين سلامت استان اردبيل را عهده دار شد.

در حكم مديرعامل مجمع خيرين سلامت استان اردبيل  به رامزي آمده است: « احتراما با گراميداشت ايام الله دهه مباركه فجر انقلاب اسلامي بدينوسيله با توجه به نامه معاونت محترم مشاركت هاي مردمي، روابط عمومي و اطلاع رساني مجمع خيرين سلامت كشور، جنابعالي را به عنوان رئيس شوراي مشاركت هاي مردمي زنان مجمع خيرين سلامت استان اردبيل منصوب تا در چهارچوب آئين نامه اجرائي آن، نسبت به تشكيل جلسات شوراي بانوان و انجام برنامه ريزي هاي لازم براي جلب و جذب مشاركت هاي مردمي و بهره مندي از ظرفيت هاي زنان و نقش ارزنده و موثر آن در جامعه، در راستاي اهداف عالي مجمع خيرين سلامت اقدام فرماييد.»

در ادامه اين حكم مي خوانيم: « اميد است با توجه به روحيه خدمتگزاري و توانمندي و درايت سركارعالي و با توكل به ايزد منان، در انجام اين مسئوليت مهم موفق و مويد باشيد.»