1396/10/26 رئيس نهاد رهبری دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اردبیل: زیباترین نوع نگاه برای هر فردی، نگاه توحیدی است
    رئيس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اردبیل زیباترین نوع نگاه برای هر فردی را نگاه توحیدی معرفي كرد.

به گزارش خبرنگار آنا، حجت‌الاسلام سیف‌الله مدبر در کارگاه آموزشی و فرهنگی اخلاق حرفه‌ای ویژه اساتید در واحد خلخال بیان کرد: « زیباترین نوع نگاه برای هر فردی، نگاه توحیدی است و بالاتر از آن زیبایی وجود ندارد و با توجه به این موضوع اگر همه افراد جامعه نگاه توحیدی داشته باشند، بسیاری از کارها را می‌توان به بهترین نحو انجام داد.»

وي ادامه داد: « ما اگر در تعامل با شغل، محیط و دانشجویان این نگاه را داشته باشیم همه چیز را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد و این امر قطعا سبب آبادی می‌شود.»

اين استاد دانشگاه بر رعایت اخلاق در محیط دانشگاهی و جامعه علمی کشور تاكيد كرد و گفت: « اخلاق حرفه‌ای مقوله‌ای است که باید از سنین جوانی در ذهن و فطرت افراد تزریق شود و انجام این امر مستلزم تبیین اخلاق‌مداری از همان دوران دبیرستان برای دانش‌آموزان است.»

مدبر بيان كرد: « در جامعه‌ای که این اصل مهم اجرایی شود اقشار مختلف مردم در هر شغلی وظایف خود را در قبال افراد دیگر به خوبی خواهند دانست.»

رئيس نهاد رهبری دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: « نوع نگرش مهم‌ترین مؤلفه یک فرد است چنانكه حضرت امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند قیمت هر انسان به اندازه عمق نگاه زیبای اوست.»

دكتر مدبر ادامه داد: « آنچه انسان را ارزشمند یا بی‌ارزش می‌کند نوع نگرش او به زندگی، کار، خانواده و ... است و از تجمیع انواع این نگرش‌ها دیدگاه انسان تشکیل می‌شود؛ پس باید دیدگاه خود را به بهترین شکل و شیوه بسازیم زیرا انسان بی‌دیدگاه از منظر علم و دین، انسانی بی‌ارزش است.»

وي با اشاره به بحث نگاه به خود در نامه مولی‌الموحدین به مالک اشتر گفت: « حضرت علی (ع) در ابتدای این نامه ابتدا از عبارت عبدالله یعنی بنده خدا استفاده می‌کند که همین، نشانه‌ای از نگاه به خود است؛ یعنی انسان باید مقام و مرتبه خود را بشناسد و بداند در هستی چه جایگاهی دارد؛ زیرا این شناخت است که موجب بهبود تعامل بشر با جهان و دیگر انسان‌هاست.»