1396/10/12 اجراي طرح شروع کار اداری با قرائت یک صفحه از قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
    معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل از اجراي طرح « شروع کار اداری با قرائت یک صفحه از قرآن کریم» در اين واحد دانشگاهي خبر داد.

عليرضا عبدالرحيمي در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: « به منظور آشنایی و انس بیشتر همکاران با کلام الله مجید، این طرح به همت کانون قرآن و عترت واحد با توزیع قرآن در بین کلیه همکاران اداری و اتاق های گروه های آموزشی و نصب برچسب زیبا و شکیل در کلیه درب اتاق ها که یادآور قرائت یک صفحه از قرآن کریم در آغاز کار اداری است، شروع و مورد استقبال همکاران قرار گرفت .»

وي افزود: « در این طرح همکاران با قرائت یک صفحه از قرآن کریم هر روز صبح و دقت در ترجمه و مفاهیم آیات، انس و الفت بیشری با قرآن کریم برقرار می کنند که از برکات معنوی و روحی آن نیز برخوردار خواهند شد.»

عبدالرحيمي بيان كرد: « کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبیل از كانون هاي فعال در سطح كشور محسوب مي شود كه همه ساله علاوه بر برگزاري مسابقات قران و عترت و فعاليت هاي روزمره، برنامه ريزي و اجراي چندين طرح ابتكاري را در برنامه كاري خود قرار داده است.»

وي از مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان اردبیل در خصوص اهداي 150جلد قرآن کریم ومشارکت در برگزاری این طرح معنوی تقدیر وتشکر كرد.