1396/10/10 رئيس مرکز مطالعات راهبردی و آینده پژوهی ژرفا عنوان كرد؛ سوء استفاده از مشكلات معيشتي براي راه اندازي آشوب از سوي استكبار و منافقين
    رئيس مرکز مطالعات راهبردی و آینده پژوهی ژرفا گفت: « در تجمعات اخير که اغلب جنبه مطالبه گری و اعتراض به وضعیت فعلی مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است، عده ای می خواهند با راه اندازی فتنه و آشوب به اهداف شوم خود برسند.»

به گزارش خبرنگار آنا، سردار محمد اميرخاني در مراسم گراميداشت حماسه 9 دي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اظهار كرد: « آنها از این نکته غافل هستند که مردم ولایتمدار و انقلابی ایران اسلامی در سخت ترین شرایط با پیروی از منویات مقام معظم رهبری توطئه ها را شناسایی و در نطفه خفه خواهند کرد.»

وي ارسال پیام مجمع نمایندگان آمریکا در حمایت از آشوب گران اخیر را نتیجه هماهنگی آنها با استکبار خواند و گفت: « از تحرکات اخیر کاملا معلوم است که این بار نیز استکبار با راه اندازی فتنه ای جدید می خواهد از دل مطالبات مردمی به اهداف خود برسد غافل از اینکه مردم بصیر ایران این بار نیز اجازه دست اندازی را به دشمنان اسلام و انقلاب نخواهند داد.»

امیرخانی پخش تظاهرات مسالمت آمیز مردم شهرهای مختلف کشور توسط شبکه های منافقین در فرانسه را دلیل سازماندهی و هماهنگی فتنه اخیر توسط استکبار عنوان کرد و گفت: « مارک پالمر استراتژیست بزرگ آمریکایی با طرح ریزی پروژه مهار ایران آن هم بیست سال پیش، خود گویای خصومت آمریکا و هم پیمانانش با اسلام و انقلاب ایران است.»

رئيس مرکز مطالعات راهبردی و آینده پژوهی ژرفا در بخش دیگری از سخنان خود به طرح 6 راهبردی پالمر اشاره کرد و گفت: « اعمال فشار اقتصادی بر ایران در سایه انواع تحریم ها، ایجاد ائتلاف ضد ایرانی در عرصه های بین المللی و ایجاد شرایط برجام، دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی و ترویج افکار داعشی در منطقه، بزرگنمایی مسائل پیش پا افتاده قومی، ایجاد ناامنی های مدنی در قالب طرحی موسوم به ریگا که از نمونه پیشرفته آن می توان به وقایع کوی دانشگاه در سال 78 اشاره کرد و استراتژی لبه پرتگاه  از جمله راهبرهای پالمر سیاستمدار آمریکایی در مهار ایران است.»

وی نتایج طرح تحقیقاتی پالمر در حادثه 11 سپتامبر را یادآور شد و گفت: « القای خطر تروریستی به سردمداران آمریکا و اینکه تروریسم از بنیاد گرایی نشأت می گیرد و کانون بنیاد گرایی همان اسلام است که در ایران قرار دارد منجر به اتخاذ تدبیر استراتژی دفاعی آمریکا در سال 2004 شد که این امر نیز با کمی مطالعه به چشم انداز 100 ساله استکبار باز می گردد.»

کارشناس مرکز مطالعات راهبردی و آینده پژوهی ژرفا در بخش دیگری از سخنان خود به مقایسه اوضاع و شرایط فتنه ها در زمان پیامبر اسلام و زمان فعلی پرداخت و گفت: « با اینکه در هر دو دوره  افراد و مواضع مشخص هستند اما از فضای غبار آلود و پشت صحنه گردانان وضعیت فعلی در زمان صدر اسلام خبری نبود.»

دكتر اسحق رسولي:

جمهوري اسلامي الگوي متعالي در حل بحران هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل نيز گفت: « نظام جمهوری اسلامی ایران با رهبری داهیانه  مقام معظم رهبری و حضور فهیمانه مردم تاکنون تمام بحران ها را پشت سر گذاشته و الگویی متعالی در این زمینه برای جهانیان به شمار می رود.»

اسحق رسولی با بيان اينكه 9دي، يوم الله ديگري در پيوند مبارك و از روي بصيرت مردم بوجود آورد، افزود: « در اين دوره با رهبري بابصيرت، تيزبين و شجاع كه در راس امور است و ملتي فهيم كه به همه تحولات داخلي و خارجي اشرافيت دارد، سره از ناسره به خوبي تمييز داده شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با تاكيد بر آزادي رسانه اي موجود، بيان كرد: « هجمه سنگيني جهت ايجاد اغتشاشات ذهني و فكري و دسيسه هاي انحرافي در راه است كه وظيفه همه ما روشنگري در جهت حفظ منافع نظام و انقلاب است.»

وي از جامعه علمی دانشگاهیان خواست تا با تدوام جهاد علمی ضمن افتخار آفرینی برای کشور نقش خود را در جهت ایجاد اقتدار روز افزون ایران اسلامی ایفا کنند.