1396/10/06 رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل : 9 دي بصيرت انتخاب راه صحيح بود
    رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: بصيرت 9 دی ماه باعث شد تا مردم ايران راه صحیح را انتخاب كنند.

حجت الاسلام سیف اله مدبر در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: «ملت ایران در سایه امام حسین (ع) به بصیرت دست یافتند و سرور و سالار شهیدان و ماه محرم بصیرتی به ما اعطا کرد تا دشمنان را به خوبی بشناسیم و راه صحیح را انتخاب کنیم.»

وي ادامه داد: « پروردگار متعال انسان های با ایمان را از ظلمات خارج و به سوی روشنایی هدایت می کند و در واقع خداوند بصیرتی استوار به انسان های با ایمان اعطا می کند تا آن ها راه صحیح و درست را سریع تشخیص بدهند.»

دکتر مدبر گفت: « دشمن سعی در بر هم زدن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را داشت که با بصیرت و آگاهی مردم همیشه در صحنه ایران، مایوس و نا امید شد و در واقع فتنه آن ها باعث بیداری بشتر ملت شد.»

وی عنوان کرد: « اختلاف نظر باعث رشد و توسعه جامعه می شود اما باید توجه داشت که این اختلاف نظر از دایره دین خارج نشود و مقدسات در این اختلاف نظرها نادیده گرفته نشود زیرا که باعث از بین رفتن اعتقادات جامعه می شود، پس با رعایت حد و حدود دین اسلام مانعی برای نظر های مختلف وجود ندارد.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: «بر طبق آیات قرآن کریم خداوند افراد بی ایمان را در سایه اعمال شان وارد ظلمات و تاریکی ها می کند و بصیرت را از آن ها سلب می کند به طوری که نمی توانند راه حق از باطل را تشخیص دهند و قطعا انسان اگر اعمالش مناسب نباشد بصیرت خود را از دست خواهد داد.»

دکتر مدبر گفت: « انقلاب اسلامی به راحتی به دست نیامده است تا به راحتی هم از دست برود، ملت ما نیز به این موضوع آگاه هستند و توانسته اند تمام فتنه های دشمن را سرنگون کنند.»