1396/09/28 رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل؛ وحدت حوزه و دانشگاه يعني یکسان بودن اهداف علمی در جامعه اسلامی
    رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: « وحدت حوزه و دانشگاه به معنای یکسان بودن اهداف علمی در جامعه اسلامی است.»

به گزارش خبرنگار آنا،  حجت الاسلام سیف اله مدبر در نشست تخصصی و هم اندیشی اساتید حوزه علمیه خواهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ، اظهار کرد: « نقش حوزه در تبیین علوم اسلامی انکارناپذیر است و وحدت حوزه و دانشگاه تاثیر بسزایی در تشکیل جامعه اسلامی مستقل دارد.»

وي با اشاره به ارزش و اهمیت حوزه های علمیه در رشد و توسعه علم و پژوهش، تصریح کرد: « دانشگاه ها می توانند با الهام از حوزه های علمیه اقدام به پر کردن خلاءهايي  موجود در فضای دانشگاهی کرده و مشکلات خود را به حداقل برسانند.»

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بر  نقش بسیار موثر حوزه در حرکت های اسلامی و تربیت صحیح جامعه تاكيد كرد.

وی بيان كرد: « بزرگان و عالمان ایده می دهند و ما نیز باید این ایده را عملی کنیم، به طوری که بعد از انقلاب اسلامی بحث وحدت از سوی امام راحل مطرح شد و منظور از این وحدت پر کردن خلاءهايي  بود که اجداد علمی ما در گذشته سبب شده اند و بی تردید دین مبین اسلام و کشورمان در طول ادوار گذشته کارنامه درخشان در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی دارد.»

دکتر مدبر تصريح كرد: « زمان صفویه علم ایرانی اسلامی پیشرفت خوبی در کشور داشت، اما این روند در دوره قاجار با مشکل مواجه شد و علم به زبان اروپایی بیشتر مورد توجه قرار گرفت، در صورتی که می توانستیم علم را اذعان خود کرده و در ریشه های چند هزار ساله ایرانی اسلامی پایه گذاری کنیم.»