1396/09/21 سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تاکید کرد: لزوم نامگذاری هفته ای به نام استکبارستیزی در سالروز 16 آذر
    سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: نامگذاری هفته ای به نام استکبارستیزی، حداقل ترین اقدام درپاسداشت از خودگذشتگی شهدای مدافع حرم ست.

دکتر اسحق رسولی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و واحد اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی پیشنهاد نامگذاری هفته ای به نام استکبارستیزی در سالروز 16 آذرماه که چندی پیش از سوی دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد را پیشنهادی مناسب و ارزشمند دانست و گفت: نامگذاری هفته‌ای به نام استکبارستیزی حداقل ترین کاری است که در راستای پاسداشت ایثار و از خودگذشتگی دانشجویان شهید مدافع حرم صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه پیروزی جبهه مقاومت در مقابل داعش، نشانگر اوج بصیرت و بینش مقام معظم رهبری و هوشمندی و ذکاوت سرداران سپاه به ویژه سردار سلیمانی بود، اظهار داشت: اگر شهدای مدافع حرم و استکبارستیزان نبودند، قطعاً سیطره داعش به این سرعت به پایان نمی رسید و در داخل کشور باید با آنها می جنگیدیم.

دکتر رسولی ادامه داد: شهادت طلبی و آرمان خواهی جوانان انقلابی که بی ادعا، هوشمندانه و بدون هیاهو از طبیعی ترین حق خود گذشتند و از مرزهای اعتقادی ما دفاع کردند، لایق بیشترین و بهترین پاداش هاست.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با تاکید بر لزوم نامگذاری هفته استکبارستیزی در سالروز 16 آذر به نام شهدای مدافع حرم، شهدای دانشجو و... افزود: خون پاک شهدای مدافع حرم ایران را از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل و اقتدار کشور را دو چندان کرده است.