1396/09/21 معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي واحد اردبيل اعلام كرد؛ برنامه‌ی انتخاب واحد اینترنتی نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل
    معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل برنامه‌ی انتخاب واحد اینترنتی نیمسال دوم سالتحصيلي 97-96 اين واحد دانشگاهي را اعلام كرد.

بهنام بهاري در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار كرد: «  انتخاب واحد کلیه دانشجویان به صورت اینترنتی خواهد بود و مسئولیت رعایت مقررات آموزشی از قبيل رعایت پیش نیاز، هم نیاز، حداقل و حداکثر تعداد واحد مجاز و... در انتخاب واحد به عهده دانشجو است.»

وي افزود: « دانشجویان بايد بر اساس سال ورود به دانشگاه و زمان‌بندی فوق نسبت به انتخاب واحد اقدام كنند و انتخاب واحد دانشجویان مهمان نیز در تاریخ های فوق انجام خواهد شد.»

بهاري ادامه داد: «  دانشجویانی که در زمان مقرر نسبت به انتخاب واحد اقدام نكنند، دانشگاه از بابت تکمیل ظرفیت کلاس‌ها هیچ گونه مسؤولیتی نخواهد داشت.»

وي اظهار كرد: « دانشجویان بايد حداکثر یک هفته پس از حذف و اضافه تاییدیه نهایی انتخاب واحد خود را به آموزش تحویل دهند در غیر این صورت انتخاب واحد آن‌ها "کان لم یکن" تلقی شده و دانشگاه مسئولیتی در قبال انتخاب واحد آن ها نخواهد ‌داشت.»

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل اضافه كرد: « انتخاب واحد دوره های پزشکی (علوم پایه، فیزیوپاتولوژی، استاژری و انترنی) طبق جدول خواهد‌ بود. ضمناً شروع کلاس‌های دوره فیزیوپاتولوژی، استاژری و انترنی از طریق دانشکده علوم پزشکی اعلام خواهدشد.»

بهاري بيان كرد: «  امتحان جامع دانشجویان مقطع دکتری تخصصی در بازه‌ی زمانی 15 ارديبهشت الهي 15 خرداد  برگزار خواهد شد.»

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اردبيل جدول برنامه‌ی انتخاب واحد اینترنتی نیمسال دوم براي دانشجويان را  به شرح ذيل اعلام كرد: